SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Povestea fascinantă a lui Kevin Krawietz » A câștigat Roland Garros și acum lucrează într-un supermarket, în perioada pandemiei de COVID-19

Kevin Krawietz (stânga) este câștigătorul en-titre al Roland Garros la dublu // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Kevin Krawietz (stânga) este câștigătorul en-titre al Roland Garros la dublu // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 15:23

Kevin Krawietz (28 de ani, 13 ATP la dublu), campionul en-titre la Roland Garros la dublu, a decis să se angajeze la un supermarket pe perioada pandemiei de COVID-19.

În lipsa tenisului, germanul a decis să încerce ceva nou și s-a angajat temporar la un supermarket, informează Mundo Deportivo.

Câștigă 450 de euro pe săptămână

„Lucrez în supermarket de câteva săptămâni deja, pentru 450 de euro săptămânal. Mi-am dorit să văd cum e să ai un loc de muncă obișnuit, iar coronavirusul mi-a oferit oportunitatea să fac asta. Unii dintre colegii mei de aici se trezesc la 5 dimineața și ajung la magazin la 5:30 pentru a umple rafturile. Învăț să am mai multă empatie”, a declarat Krawietz pentru Der Spiegel.

Sarcinile lui Krawietz în supermarket

Germanul îndeplinește mai multe sarcini în timpul turelor sale: se asigură că rafturile cu salam și brânzeturi sunt pline, aranjează cutiile goale. Uneori, lucrează ca gardian. „Săptămâna trecută am fost gardian, am stat în fața magazinului și am pulverizat dezinfectant pe cărucioarele de cumpărături”, a explicat Krawietz.

Povestea fascinantă a lui Kevin Krawietz » A câștigat Roland Garros și acum lucrează într-un supermarket, în perioada pandemiei de COVID-19
Kevin Krawietz // sursă foto: Guliver/gettyimages

Campion la Openul Franței

Kevin Krawietz a câștigat ediția din 2019 a Roland Garros la dublu, alături de Andreas Mies (29 de ani, 14 ATP). Cei doi s-au impus în finala Openului Francez în fața perechii Jeremy Chardy - Fabrice Martin din Hexagon, scor 6-2, 7-6(7-3).

1.075.777 dolaria câștigat Kevin Krawietz din tenis în cariera sa, conform ATP. 82.918 dolari doar în 2020

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre tenis:

Cum a făcut-o Darren Cahill pe Simona Halep să plângă: „Ar fi trebuit să îmi mușc limba! Am realizat cât de mult am greșit”

Roger Federer, luat la rost de Nick Kyrgios! Ce l-a nemulțumit pe australian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează