SPORTURI  »  TENIS  »  RĂSPUNS

Roger Federer, luat la rost de Nick Kyrgios! Ce l-a nemulțumit pe australian

Nick Kyrgios nu e de acord cu ideea lui Roger Federer // FOTO: Guiliver/GettyImages
Nick Kyrgios nu e de acord cu ideea lui Roger Federer // FOTO: Guiliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 08:37

Elvețianul Roger Federer (38 de ani, 4 ATP) a venit cu o propunere revoluționară în tenis: fuziunea dintre ATP și WTA. Ideea multiplului campion a stârnit o reacție tăioasă din partea australianului Nick Kyrgios (24 de ani, 40 ATP).

Ideea lui Federer a primit susținere din partea Rafael Nadal și a Simonei Halep, dar i-a atras și o replică acidă din partea lui Kyrgios. După ce Serena Williams s-a opus fuziunii dintre WTA și ATP, australianul și-a postat și el opinia pe Twitter.

Australianul a dat retweet mesajului lui Federer, care se întreba dacă e singurul care se gândește că tenisul feminin și cel masculin ar trebui să se unească și a răspuns dur. „I-a întrebat cineva pe mai mulți din cadrul circuitului ATP ce cred despre o fuziune cu WTA și dacă e bine pentru noi? Nu ar trebui să ne unim”, a scris Kyrgios pe Twitter.

Roger Federer, luat la rost de Nick Kyrgios! Ce l-a nemulțumit pe australian

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO. Imagini inedite din întreaga lume în timpul pandemiei de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

US Open s-ar putea juca în alt oraș » Propunerea inedită a americanilor

Cum a făcut-o Darren Cahill pe Simona Halep să plângă: „Ar fi trebuit să îmi mușc limba! Am realizat cât de mult am greșit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Aprilie 2020, 15:38

,..inteleg

catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Aprilie 2020, 12:07
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Aprilie 2020, 10:08

normal ca are dreptate Kyrgios...de ce sa le unesti ?femeia nu este egala cu barbatul ...la sport ...

Ne place sau nu , la turneele mixte premiile sunt egale oricum asa ca nu vad problema. La fotbal, atletism, gimnastica, inot samd e cate o singura federatie mondiala si pt baieti si pt fete.

catalynn
catalynn  •  26 Aprilie 2020, 12:03
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Aprilie 2020, 10:08

normal ca are dreptate Kyrgios...de ce sa le unesti ?femeia nu este egala cu barbatul ...la sport ...

E vorba de o chestie admistrativa, la nivelul conducerii, nicidecum sa se joace mixt, gen Simona contra Nadal sau Serena vs Nole :-))) Deocamdată cred ca WTA și ATP sunt cât se poate de unite, acolo unde se poate turneele sunt mixte doar ca in prezent sunt doua rânduri de șefi și alți băgători de seama. Așa cum ITF poate funcționa mixt in mod cert și cele 2 circuite profesioniste se pot uni sub o singura conducere. Asta însemna însă mai putini șefi deci garantat nu se va întâmpla :-)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează