SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO „Cred că e mândră de mine!” » Scene emoționante: Carla Suarez Navarro și-a luat adio de la Wimbledon, sub privirile mamei sale. Iberica a cedat la conferință

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 06:00 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 10:23

Carla Suarez Navarro (32 de ani) a jucat ieri ultimul meci al carierei la Wimbledon, continuând turul de adio din 2021. Iberica a luptat până la final în fața liderului mondial Ashleigh Barty, cedând în trei seturi, 1-6, 7-6 (1), 1-6.

Forțată să-și o pauză de un din cauza unei boli cumplite, Carla Suarez Navarro a bifat al doilea meci de la revenirea în circuit. A primit un cadou pe măsură, o întâlnire cu liderul mondial Ashleigh Barty, pe terenul central de la Wimbledon. 

Chiar dacă iarba n-a fost niciodată printre suprafețele preferate de iberică, Suarez Navarro a luptat din nou admirabil, așa cum o făcuse și la Roland Garros. I-a luat un set australiencei și a lungit cât mai mult ultima sa apariție pe iarba londoneză. 

Carla Suarez Navarro și-a luat rămas bun de la Wimbledon / foto: Guliver/Getty Images
Carla Suarez Navarro și-a luat rămas bun de la Wimbledon / foto: Guliver/Getty Images
Carla Suarez Navarro și-a luat rămas bun de la Wimbledon / foto: Guliver/Getty Images
Carla Suarez Navarro și-a luat rămas bun de la Wimbledon / foto: Guliver/Getty Images
Carla Suarez Navarro și-a luat rămas bun de la Wimbledon / foto: Guliver/Getty Images
+3 FOTO

Finalul a fost emoționant. Carla a părăsit terenul primind un binemeritat standing ovation, totul sub privirile mamei sportivei, Loli, care a izbucnit în plâns în timp ce fiica sa ieșea pentru ultima dată de pe Centre Court.

Carla Suarez Navarro se retrage după US Open

La conferința de presă de la finalul partidei, Carla Suarez Navarro a dezvăluit că US Open va fi ultimul său turneu în circuit și a vorbit și despre relația cu mama sa. 

„Wimbledon mi-a facut un cadou frumos. Nu pot cere mai mult. A fost unul dintre ultimele mele meciuri și m-am bucurat din plin să fiu aici, după toate lucrurile prin care am trecut. Sunt una dintre cele mai fericite jucatoare din circuit. 

A fost foarte frumos, iar publicul a fost fantastic. Sunt îndrăgostită de acest turneu, de acest loc, de public. E unul dintre cele mai frumoase turnee din calendar, mereu mă bucur să mă întorc aici. Am amintiri frumoase de aici, chiar dacă e cel mai dificil Grand Slam pentru mine având în vedere stilul de joc.

A fost a doua sau a treia oară când mama a venit la Wimbledon, dar întotdeauna face la fel: filmează tot, trimite fotografii tuturor. A fost alături de mine în toate aceste luni, iar pentru ea au fost momente cu adevărat importante. Cred că este mândră de mine și vreau să-i mulțumesc mamei mele. Voi juca ultimul meu turneu la US Open, iar apoi îmi voi încheia cariera. Nu îmi voi întoarce decizia”, a spus Carla Suarez Navarro, la conferința de presă de la finalul meciului.

Lacrimi pentru Carla Suarez Navarro

Carla Suarez Navarro s-a emoționat și mai tare în timpul întrebărilor primite în limba spaniolă. În momentul în care relata cum au decurs ultimele 12 luni din viață, jucătoarea spaniolă nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbuncit în plâns, în sala goală de conferințe de la Wimbledon. Carla a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni, iar dialogul cu jurnaliștii prezenți pe Zoom a fost reluat ulterior.

Citește și alte știri din tenis:

SPECIAL GSP Emma Răducanu, marea speranță a tenisului britanic, debutează la Wimbledon: tatăl e român, mama chinezoaică, ea se inspiră de la Halep!

VIDEO Serena Williams a abandonat în primul meci de la Wimbledon! Imagini dureroase: s-a prăbușit în genunchi și a început să plângă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fuller
fuller  •  30 Iunie 2021, 09:13

Carla, o jucatoare si o luptatoare magnifica, pe teren si mai ales in afara lui. O persoana deosebita, care nu se teme sa isi arate emotiile, nu joaca teatru, si a invatat sa se bucure de momentele vietii. Bravo pentru reusita in viata.

van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  30 Iunie 2021, 08:57

O luptătoare! Felicitări pentru carieră, Carla!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează