SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Carlos Alcaraz, dedicație în plin concert de la un artist pe care îl admiră: „Asta e pentru tine!"

Reacția lui Carlos Alcaraz după ce a câștigat setul secund Foto Imago
Reacția lui Carlos Alcaraz după ce a câștigat setul secund Foto Imago

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 20:45 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 20:45

Noul campion de la Wimbledon, Carlos Alcaraz, 20 de ani, #1 ATP, a primit felicitări de la multe personalități din lumea sportului și nu numai. Interpretul columbian Sebastián Yatra l-a omagiat pe iberic duminică seară chiar în concertul susținut în cadrul unui festival

Triumful lui Carlos Alcaraz la Wimbledon, după 4 ore și 43 de minute contra lui Novak Djokovic, 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4, a stârnit multă emoție în universul sportului, dar nu numai. N-a scăpat atenției, spre exemplu, felul în care a sărbătorit în tribună victoria ibericului actrița britanică Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger în seria Harry Potter.

Rețelele sociale s-au încins cu toate mesajele, mențiunile și felicitările transmise spaniolului. De la primul ministru spaniol Pedro Sánchez, aflat pe final de campanie electorală înaintea alegerilor generale de duminică, Rafael Nadal, cu un mesaj emoționant, Pau Gasol – "Ce manieră impresionantă de a te încorona la Wimbledon! Felicitări, Carlos Alcaraz!", până la trupa iberică de indie rock Viva Suecia – "Mândrie, bucurie și tot ce am simțit cei din Murcia și toți spaniolii pentru triumful lui Carlos Alcaraz la Wimbledon. Trăiască El Palmar! Trăiască Murcia!"

6 titluria cucerit Carlos Alcaraz în acest sezon: Buenos Aires, Indian Wells, Barcelona, Madrid, Queens, Wimbledon (în ordine cronologică)

Dedicație specială pentru Carlos Alcaraz

O dedicație specială pentru Carlitos a venit din partea interpretului columbian Sebastián Yatra, 28 de ani, câștigător anul trecut a două premii Latin Grammy, notează cotidianul murcian La Verdad. Cu câteva zile înainte, când a răspuns întrebărilor legate de ceea ce se găsește în playlist-ul său, Alcaraz a recomandat melodia „Vagabundo" a lui Yatra. Iar acesta a ținut minte.

Pe toată durata partidei a fost atent și a adăugat noi imagini pe story-ul său de pe Instagram. După ce Carlos Alcaraz a obținut epica victorie, columbianul și-a parafat relatările cu un singur cuvânt: „Meritat!". Nu s-a oprit însă aici. 

În aceeași seară, pe când se afla pe scenă în Calella de Palafrugell, în cadrul festivalului Cap Roig, Yatra i-a dedicat campionului melodia amintită mai sus, Vagabundo, ultimul său mare succes.

„Asta e pentru tine, Carlitos!", a strigat muzicianul și compozitorul la microfon, în fața unei audiențe numeroase. Apoi a postat pe contul său de Instagram un scurt video cu momentul respectiv.

Revenit deja în Spania, Alcaraz a spus pentru televiziunea națională TVE că viața sa nu s-a schimbat după succesul de la All England Club. „Sunt un tip simplu, căruia îi place să revină mereu acasă, să se deconecteze un pic, să petreacă timp, să râdă, să facă glume cu prietenii dintotdeauna", a punctat campionul de la Wimbledon.

Citește și alte știri din tenis: 

Lecția de la Wimbledon a lui Carlos Alcaraz: „Pot să mă mențin bine fizic și mintal timp de cinci ore contra unei legende”
WIMBLEDON
Lecția de la Wimbledon a lui Carlos Alcaraz: „Pot să mă mențin bine fizic și mintal timp de cinci ore contra unei legende”
E mai bun Alcaraz decât a fost Nadal la 20 de ani? Două mari întrebări după ce spaniolul a rescris istoria la Wimbledon
WIMBLEDON
E mai bun Alcaraz decât a fost Nadal la 20 de ani? Două mari întrebări după ce spaniolul a rescris istoria la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
267890
267890  •  19 Iulie 2023, 14:36

Eu mă întreb, când va fi și el depistat de dopaj. Dar având în vedere palmaresul ilustrului lui înaintaș, Nadal, probabil că niciodată. Dopajul se pare ca se practică mai mult prin Estul Europei. Nu îi iau apărarea dnei Halep - sunt convins că s-a dopat - dar parcă nu e OK.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează