SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

FOTO Cele mai tari 10 meme-uri după finala de poveste Alcaraz - Djokovic » Fanii nu s-au abținut după eșecul istoric al sârbului

Novak Djokovic a încasat un 1-6, scor cunoscut printre fanii tenisului printr-un termen colocvial numit „breadstick” +11   FOTO
Novak Djokovic a încasat un 1-6, scor cunoscut printre fanii tenisului printr-un termen colocvial numit „breadstick”

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 08:18 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 09:19

Carlos Alcaraz a câștigat la Wimbledon al doilea său trofeu de Mare Șlem, după o finală fermecătoare în 5 seturi împotriva lui Novak Djokovic, asigurându-și astfel numărul 1 în clasamentul ATP. Ibericul s-a impus după aproape cinci ore de joc, scor 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4.

Prin victoria de la All England Club, Carlos Alcaraz a devenit al 3-lea jucător din Era Open care cucerește titlul la Wimbledon înainte să împlinească 21 de ani, după Boris Becker și Bjorg. Mai mult, ibericul a pus punct seriei de 32 de victorii pe care Djokovic o avea la Wimbledon. Pe Arena Centrală de la Londra, sârbul legase 45 de partide câștigătoare. 

Carlos Alcaraz - Novak Djokovic, meciul care a „aprins” internetul

Totodată, Alcaraz a devenit primul jucător care sparge „cvartetul” Novak Djokovic - Rafael Nadal - Roger Federer - Andy Murray. Nimeni altcineva nu câștigase la Wimbledon în ultimii 20 de ani! Triumful istoric săvârșit de Carlitos la Wimbledon i-a activat pe fanii tenisului, care au lansat meme-uri care de care mai haioase pe rețele de socializare. 

Răsfoiește în galeria foto de mai jos cele mai tari meme-uri după finala de la Wimbledon: 

Eroul Carlos Alcaraz, purtat pe brațe de cei mai mari fani ai săi :)
Fanii tenisului, după game-ul de 26 de minute din setul trei
Alcaraz l-a doborât pe Djokovic după ce fusese îngenuncheat în primul set
Carlos Alcaraz - Novak Djokovic, un meci interzis cardiacilor
Alcaraz a avut o galerie de seamă în finala cu Djokovic :)
+7 FOTO

Cred că oamenii au vorbit în ultimele 12 luni despre jocul lui, format din anumite elemente ale lui Roger, ale lui Rafa și ale mele. Sunt de acord cu asta. Cred că, practic a luat ce e mai bun de la fiecare dintre noi. Nu m-am confruntat niciodată cu un jucător ca Alcaraz.

Nu mă așteptam să joace atât de bine anul acesta pe iarbă, dar a demonstrat că este cel mai bun jucător din lume, fără îndoială. Joacă un tenis fantastic pe diferite suprafețe și merită să fie acolo unde se află.

- Novak Djokovic, despre Carlos Alcaraz

VIDEO Rezumatul finalei Carlos Alcaraz - Novak Djokovic

Citește și alte știri din tenis:

ISTORIC! Carlos Alcaraz, campion la Wimbledon, după o finală de 5 seturi uluitoare cu Novak Djokovic

Novak Djokovic și elogiul suprem pentru Carlos Alcaraz, după finala memorabilă de la Wimbledon » Spaniolul i-a răspuns: „E o nebunie că a spus asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valihaita
valihaita  •  19 Iulie 2023, 16:05
Postat de meghi pe 17 Iulie 2023, 18:26

Pardon @valihaita, urmasul lui Nadal, sa nu confundam lucrurile !!!! Are si sarbul "urmasi" chiar daca nu-s clasati pe locuri fruntase ....

Urmasul lui Djokovic pentru ca el e jupanul actual in tenisul mondial..

meghi
meghi  •  17 Iulie 2023, 18:26
Postat de valihaita pe 17 Iulie 2023, 14:34

Nu e niciun esec sa pierzi in fata unui jucator tanar si talentat care va fi urmasul lui Djokovic dupa retragerea acestuia!

Pardon @valihaita, urmasul lui Nadal, sa nu confundam lucrurile !!!! Are si sarbul "urmasi" chiar daca nu-s clasati pe locuri fruntase ....

valihaita
valihaita  •  17 Iulie 2023, 14:34

Nu e niciun esec sa pierzi in fata unui jucator tanar si talentat care va fi urmasul lui Djokovic dupa retragerea acestuia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează