SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

VIDEO Dominantă! Caroline Wozniacki s-a întors cu victorie: a cedat doar patru game-uri la primul meci oficial după 3 ani și jumătate

Caroline Wozniacki / Sursă foto: Imago Images
Caroline Wozniacki / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 22:34 / Actualizat joi, 10 august 2023 07:00

Daneza Caroline Wozniacki s-a întors oficial în tenis cu o victorie dominantă. Revenită pe teren pentru prima oară din ianuarie 2020, când și-a anunțat retragerea, jucătoarea în vârstă de 32 de ani a învins-o în minimum de seturi pe Kimberly Birrell (25 de ani, #115 WTA), scor 6-2, 6-2.

Revenită în circuit după o perioadă îndelungată, în care a devenit mamă de două ori, fosta campioană de la Australian Open a decis să-și mai acorde o șansă în tenis. A ales prestigiosul turneu de la Montreal pentru a-și marca revenirea, iar prestația sa din primul meci a fost una remarcabilă. Daneza a cedat doar patru game-uri, a arătat o dispoziție de joc grozavă și s-a calificat mai departe după o oră și 38 de minute de joc.

Wozniacki va juca în turul următor fie cu Marketa Vondrousova (#10 WTA), campioana de la Wimbledon de anul acesta, fie cu Mayar Sherif, a 33-a jucătoare a lumii. 

Daneza nu mai jucase într-un turneu profesionist din 2020, de la Australian Open. Campioană de Mare Șlem în 2018 la Melbourne, fost lider mondial, Caroline a revenit în tenisul feminin după o pauză de trei ani.

2,15era cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al jucătoarei din Danemarca

Caroline Wozniacki: „N-aș fi aici dacă n-aș crede în mine”

În acest moment al carierei mele știu cum să joc. Știu ce trebuie să îmbunătățesc sau ce fac foarte bine. Până la urmă , tenisul ține foarte mult și de mental, iar în momentele importante trebuie să poți să fii curajoasă, să joci cât mai bine și să nu-ți fie frică de eșec. 

Eu cred în mine! Nu aș fi aici dacă nu aș crede în asta. Pot învinge pe oricine când joc cel mai bun tenis al meu, dar când nu sunt bine, pot pierde în fața oricui. Trebuie doar să mă concentrez pe mine, să mă antrenez cât mai bine și să joc la fel”, a spus Wozniacki, înainte de startul turneului canadian. 

30 de trofeeare în palmares Caroline Wozniacki, ea jucând alte 25 de finale

Citește și alte știri din tenis:

Iga Swiatek a făcut antrenamentul cu o bandă adezivă peste gură! Care ar fi explicația

Matteo Berrettini se alătură sportivilor proeminenți care au vorbit despre obstacolele psihologice: „Parcă sapi într-un abis"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  09 August 2023, 12:01

stati un pic sa vedeti meciul urmator!

rva4
rva4  •  09 August 2023, 09:05
Postat de fibra pe 09 August 2023, 07:16

Si-a dovedit talentul.Tenis de clasa jucat de Wozniacki dupa aproape trei ani de pauza.

Așa este! Bun venit frumoasei Caroline!

fibra
fibra  •  09 August 2023, 07:16

Si-a dovedit talentul.Tenis de clasa jucat de Wozniacki dupa aproape trei ani de pauza.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează