SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Câți fani au venit la partida dintre Halep și Muguruza » Au fost speriați de prețul biletelor?

FOTO: Twitter @MarCalabresi
FOTO: Twitter @MarCalabresi

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 13:00 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 13:44

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și Garbine Muguruza (26 de ani, 17 WTA) se înfruntă în prima semifinală feminină de la Roma. Accesul fanilor a fost permis pe arena centrală de la Foro Italico. 

Autoritățile din Italia permit de astăzi prezența fanilor la evenimentele sportive. Totul se face controlat, într-un număr redus și cu respectarea măsurilor de distanțare socială. Primul meci care a beneficiat de noile reglementări a fost cel dintre Simona Halep și Garbine Muguruza. 

Spectatorii nu s-au înghesuit însă. Sceptici, temători, speriați poate și de prețul ridicat al biletelor și de ploaia care a fost astăzi anunțată la Roma, aceștia nu au profitat de oportunitate. Aproximativ 100 de persoane erau pe arena centrală la startul partidei.

80 de euroa costat cel mai ieftin bilet în ziua semifinalelor de la Roma. Prețul crește pentru ziua decisivă. Cel mai ieftin tichet la finale va fi de 177 de euro.

Limită de 1.000 de spectatori

Ministrul Sportului din Italia, Vicenzo Spadafora, a declarat că limita de spectatori pentru turneul de tenis de la Roma este stabilită la 1.000. 

Din faza semifinalelor, 1.000 de spectatori pot fi prezenți la meciuri, dar cu respectarea strictă a regulilor sanitare în vigoare. Toți fanii vor fi obligați să poarte mască, să respecte măsurile de distanțare socială și să stea doar pe scaunul rezervat. E un prim pas, dar unul extrem de important spre întoarcerea la normalitate
- Vicenzo Spadafora

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

WTA ROMA. Simona Halep a mai scăpat de o adversară periculoasă: Elina Svitolina, eliminată de fosta finalistă de la Roland Garros

Simona Halep, după calificarea în careul de ași: „Un final de meci pe care nu ni-l dorim niciodată!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
varutu
varutu  •  20 Septembrie 2020, 20:26
Postat de valiomanid pe 20 Septembrie 2020, 15:35

Aproximativ 100 de persoane"..Cine i-a numarat ?:))

Din aștia comentatori , mai bine aprox niciunul.....

valiomanid
valiomanid  •  20 Septembrie 2020, 15:35

Aproximativ 100 de persoane"..Cine i-a numarat ?:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează