SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA. Simona Halep a mai scăpat de o adversară periculoasă: Elina Svitolina, eliminată de fosta finalistă de la Roland Garros

Elina Svitolina. foto: Guliver/Getty Images
Elina Svitolina. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 21:42 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 21:58

Elina Svitolina (26 de ani, 6 WTA), una dintre favoritele turneului feminin de la Roma, a fost eliminată astăzi, învinsă categoric de cehoaica Marketa Vondrousova (21 de ani, 19 WTA).

După mai bine de un an în care nu s-a regăsit, Marketa Vondrousova e din nou la nivelul pe care îl arăta în 2019, când ajungea până în finala de la Roland Garros (pierdută la Barty). Jucătoarea din Cehia i-a predat o lecție de tenis Svitolinei, pe care a învins-o fără probleme, scor 6-3, 6-0, după o oră și 22 de minute de joc.

Svitolina e dublă campioană la Roma, ambele victorii, reușite în 2017 și 2018, venind după finale cu Simona Halep. Cele două ar fi putut să se întâlnească și anul acesta, tot în ultimul act.

Simona Halep, duel de cinci stele cu Garbine Muguruza

Garbine Muguruza (26 de ani, 17 WTA) este adversara Simonei Halep din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Iberica a învins-o în semifinale pe Victoria Azarenka (32 de ani, 14 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci superb, care a durat două ore și 21 de minute.

  • Partida Simona Halep - Garbine Muguruza se va disputa duminică, de la ora 13:00, pe Terenul Central, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 2.

 Muguruza și Halep s-au mai întâlnit de șase ori în circuit, iberica fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, scor 4-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit chiar anul acesta, în semifinalele de la Australian Open. Muguruza s-a impus după un meci pe cinste, scor 7-6 (8), 7-5. 

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Stupoare la Roma! Arbitrul de scaun l-a confundat pe Djkokovic cu rivalul Federer + Sârbul a rupt o rachetă de nervi!

Simona Halep și-a aflat adversara din semifinale, decisă după supermeciul Azarenka - Muguruza » La ce oră e partida

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
briceag
briceag  •  19 Septembrie 2020, 23:10

Vai de capul vostru! Simona joaca impotriva Muguruzei, si voi va arde de adversara din finala. Sunteti prapad! In ce lume, unde in lume intr-un ziar de sport se pune asa titlu? Scrii eventual si "Svitolina a fost eliminata de la Roma".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close