SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep și-a aflat adversara din semifinale, decisă după supermeciul Azarenka - Muguruza » La ce oră e partida

Halep o va întâlni pe Muguruza în prima semifinală de la Roma. foto: Guliver/Getty Images
Halep o va întâlni pe Muguruza în prima semifinală de la Roma. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 18:58 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 21:46

Garbine Muguruza (26 de ani, 17 WTA) este adversara Simonei Halep din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Iberica a învins-o în semifinale pe Victoria Azarenka (32 de ani, 14 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci superb, care a durat două ore și 21 de minute.

  • Partida Simona Halep - Garbine Muguruza se va disputa duminică, de la ora 13:00, pe Terenul Central, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 2.
  • Muguruza și Halep s-au mai întâlnit de șase ori în circuit, iberica fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, scor 4-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit chiar anul acesta, în semifinalele de la Australian Open. Muguruza s-a impus după un meci pe cinste, scor 7-6 (8), 7-5.

Revenită de la New York, acolo unde a pierdut finala de la US Open cu Naomi Osaka, Azarenka a făcut un turneu solid și la Roma, pe zgură, o suprafață deloc prietenoasă pentru bielorusă. Dar Azarenka traversează o formă excelentă în 2020, iar primul set al partidei cu Muguruza a fost confirmarea. „Vika” a dominat-o pe adversara sa, a fost de netrecut pe propriul serviciu și s-a impus cu 6-3.

Azarenka începuse perfect și setul secund, cu break, însă apoi a urmat o desfășurare incredibilă. Au urmat nu mai puțin de 6 break-uri, Muguruza fiind jucătoarea cu nervii mai tari în această manșă. S-a impus cu 6-3 și a trimis meciul în decisiv. 

Ultimul set al partidei a fost unul pe cinste, în care ambele jucătoare s-au întrecut în execuții tehnice de toată frumusețea. La 4-4, Muguruza a făcut break-ul ce s-a dovedit a fi decisiv, obținând calificarea în semifinale, unde va da peste Simona Halep.

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, după calificarea în careul de ași: „Un final de meci pe care nu ni-l dorim niciodată!”

VIDEO Victoria Azarenka, gest superb în meciul cu Daria Kasatkina! Ce a făcut după accidentarea adversarei

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
175771883177370
Dan Truia  •  20 Septembrie 2020, 07:49

Ca de obicei, Simona a beneficiat de un traseu ultra-favorabil si a jucat la nivel mediu. Meciuri precum Azarenka-Osaka sau Azarenka-Muguruza sunt rare in palmaresul Simonei. Poate cu Muguruza, dupa ce s-a antrenat satisfacator in celelalte 4 meciuri oficiale, va arata de ce isi pastreaza, de atata timp, un loc fruntas in clasamentul WTA.

rocky2
rocky2  •  20 Septembrie 2020, 01:31

Garbiñe e clar favorită, o spulberă pe Mache!

347655969058390
Ion Popescu  •  19 Septembrie 2020, 21:50

Muguruza este in mare forma. Va fi un meci greu. Succes Simona !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează