SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

VIDEO Victoria Azarenka, gest superb în meciul cu Daria Kasatkina! Ce a făcut după accidentarea adversarei

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 14:44 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 14:58

Bielorusa Victoria Azarenka (32 de ani, 14 WTA) s-a calificat vineri în sferturile turneului de la Roma după ce adversara ei, rusoaica Daria Kasatinka (23 de ani, 74 WTA) s-a accidentat în tiebreak-ul primului set.

După primul punct din tie-break, câștigat de Azarenka, Kasatkina a călcat greșit și a căzut pe teren. Rusoaica a început să plângă de durere, iar Victoria Azerenka a venit imediat la ea pentru a o consola și îmbrățișa. Bielorusa a ajutat-o să se descalațe și i-a dat o pungă cu gheață, pe care s-o pună pe glezna dreaptă. 

Ulterior, după ce Kasatkina și-a anunțat retragerea, Azarenka a venit din nou lângă adversara ei, care era în lacrimi, a luat-o în brațe și a încurajat-o.

Victoria Azarenka se va duela în sferturi cu spanioloaica Garbine Muguruza (26 de ani, 17 WTA), iar câștigătoarea va juca în semifinale cu Simona Halep (28 de ani, 2 WTA).

VIDEO Revolta lui Țiriac: „Halep e luată sub gardă și dusă la hotel”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep e în semifinalele turneului de la Roma! Yulia Putintseva s-a retras în setul doi

Simona Halep nu îi găsește scuze lui Djokovic, după gestul de la US Open: „Am fost șocată! Până la urmă e doar un meci de tenis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  19 Septembrie 2020, 15:18

Vika nu este la primul gest de acest gen. E o fată deosebită

Vezi toate comentariile (1)
Comentează