SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep, după calificarea în careul de ași: „Un final de meci pe care nu ni-l dorim niciodată!”

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Yulia Putintseva (25 de ani, 30 WTA), scor 6-2, 2-0, în sferturile de finală de la Roma +14   FOTO
Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Yulia Putintseva (25 de ani, 30 WTA), scor 6-2, 2-0, în sferturile de finală de la Roma

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 17:26 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 17:44

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Yulia Putintseva (25 de ani, 30 WTA), scor 6-2, 2-0, în sferturile de finală de la Roma. Sportiva noastră o compătimește pe kazahă după accidentarea care a făcut-o să abandoneze în setul doi.

  • Simona Halep va juca în semifinale împotriva câștigătoarei duelului Victoria Azarenka (14 WTA) - Garbine Muguruza (17 WTA). 

Nu a fost un final de meci pe care noi ni-l dorim vreodată, pentru că o accidentare este grea pentru orice jucător. Îmi pare rău pentru ea, a jucat foarte bine și la US Open. 

Din punctul meu de vedere am practicat un tenis bun, am fost și agresivă, dar am și înălțat mingea când a trebuit. Serviciul a mers foarte bine. O să iau ce e pozitiv și mă bucur că am simțit terenul mult mai bine decât în meciul de ieri. Cu siguranță am jucat mai bine de la meci la meci. 

Astăzi, am avut mai mult timp să lovesc mingea, așa cum îmi place. Îmi doresc foarte mult acest trofeu, este unul dintre preferatele mele. Încerc, cât se poate de mult, să-l câștig”, a spus Halep, în cadrul emisiunii „Așii Tenisului”, pe Digi Sport.

Simona Halep, în semifinale la Roma

+10 FOTO

Simona Halep a terminat meciul cu Yulia Putintseva în 49 de minute. Eleva lui Cahill a dominat autoritar partida, iar în setul secund, după break-ul româncei, Putintseva a abandonat. Kazaha a acuzat probleme medicale după primul set și a mers la vestiare unde a primit îngrijiri de la fizioterapeut. Ulterior, aceasta nu a putut să continue.

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep luptă cu recordurile! Performanțele fantastice din 2020 o duc aproape de top 3 all-time la bani câștigați

Simona Halep nu îi găsește scuze lui Djokovic, după gestul de la US Open: „Am fost șocată! Până la urmă e doar un meci de tenis”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează