SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep luptă cu recordurile! Performanțele fantastice din 2020 o duc aproape de top 3 all-time la bani câștigați

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Kazaha Yulia Putintseva (25 de ani, 30 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări la  scorul 6-2, 2-0, pentru româncă. +14   FOTO
Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Kazaha Yulia Putintseva (25 de ani, 30 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări la scorul 6-2, 2-0, pentru româncă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 13:22 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 15:27

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Kazaha Yulia Putintseva (25 de ani, 30 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări la scorul 6-2, 2-0 pentru româncă. 

  • Simona Halep va juca în semifinale împotriva câștigătoarei duelului Victoria Azarenka (14 WTA) - Garbine Muguruza (17 WTA). Meciul e programat mâine, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori. 

Simona Halep are un nou sezon fantastic. A ajuns cel puțin în semifinale la 4 dintre cele 5 turnee la care a luat startul. Pe două dintre ele le-a și câștigat, la Dubai, pe hard, și la Praga, pe zgură. 

Românca are în acest moment 12 victorii consecutive în circuit, ultimul eșec fiind suferit în semifinala de la Australian Open, 6-7(8), 5-7, în fața ibericei Garbine Muguruza. Ultimele 6 triumfuri ale Simonei au fost obținute fără să cedeze vreun set.

+10 FOTO

Halep, obișnuită cu semifinalele la Roma

Simona Halep a ajuns de 5 ori în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. S-a calificat de două ori în ultimul act, pierzând de fiecare dată împotriva ucrainencei Elina Svitolina.

Sportiva din România s-ar putea răzbuna în acest an. Svitolina e în continuare în turneu, iar o eventuală înfruntare ar avea loc în finală.

Simona Halep, aproape de top 3 all-time la bani încasați

Simona Halep a încasat 80.000 de euro pentru calificarea în semifinale la Roma. Dacă va ridica trofeul, românca va mai primit 125.000 de euro. Cecul ar apropia-o la mai puțin de 2 milioane de Maria Sharapova, sportivă care ocupă locul 3 într-o ierarhie all-time a câștigurilor. Liderele clasamentului sunt surorile Williams. Serena cu peste 93 de milioane, iar Venus cu 41 de milioane. 

Pentru un eventual triumf la Roland Garros, Simona ar primi încă 1,6 milioane de euro. Românca e principala favorită a turneului, în absența lui Ashleigh Barty. 

36.577.615 $a câștigat Simona Halep în carieră, doar din premiile de la turnee

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep nu îi găsește scuze lui Djokovic, după gestul de la US Open: „Am fost șocată! Până la urmă e doar un meci de tenis”

Simona Halep, cale liberă la Roland Garros! După Barty, Osaka s-a retras și ea de la Paris

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  19 Septembrie 2020, 18:38

...și dacă, după ce ar câștiga Roma și Roland Garoș-ul, ar câștiga în următorii 5 ani A.O, Roland Gaross-ul, U.S.Open și Wimbledon-ul,...mamă, mamă ce s-ar mai urca în acest clasament, taman pe locul al III-lea, înaintea Șarapovei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează