SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Urmează o supă? :) Ce a mâncat Coco Gauff în timpul semifinalei de la Roland Garros

Cori Gauff (23 de ani, locul 18 WTA) a oferit imagini inedite în timpul semifinalei de la Roland Garros cu Martina Trevisan (28 de ani, locul 59 WTA).
Cori Gauff (23 de ani, locul 18 WTA) a oferit imagini inedite în timpul semifinalei de la Roland Garros cu Martina Trevisan (28 de ani, locul 59 WTA).

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 18:39 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 19:10

Cori Gauff (18 de ani, locul 23 WTA) a oferit imagini inedite în timpul semifinalei de la Roland Garros cu Martina Trevisan (28 de ani, locul 59 WTA).

La capătul primului set, câștigat de Gauff cu 6-3, americanca a fost surprinsă în timp ce mânca o salată de fructe dintr-un bol reciclabil. Trevisan primea atunci îngrijiri medicale.

Știm finala fetelor de la Roland Garros: 2-0 la „directe”!
Roland Garros
Știm finala fetelor de la Roland Garros: 2-0 la „directe”!

De regulă, jucătorii de tenis consumă lichide în pauzele dintre game-uri sau, cel mult, o banană. Gauff a mers la nivelul următor 😀

Mai multe știri de la Roland Garros:

Liderul WTA, Iga Swiatek, reacție după ce Amelie Mauresmo a spus că meciurile feminine nu merită în prime-time: „Unii spun asta”

Scântei la Roland Garros, după „sfertul” scandinav dintre Ruud și Rune: „Cel mai lipsit de fair-play jucător”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Iunie 2022, 17:14
Postat de leu.mr pe 03 Iunie 2022, 16:14

Din penibil in penibil in ziua de azi !

Ce e asa penibil, incuiatule? Ca a mancat niste fructe in timpul unei pauze? Aproape toti jucatorii sau jucatoarele mananca banana in timpul pauzelor,e o sursa de enegie. Pari un ultraconservator ***, care gandeste la modul "ce nu fac eu si ce nu-mi place mie n-ar trebui sa faca nimeni". Locul tau e in societatea ***, invechitule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  03 Iunie 2022, 16:14

Din penibil in penibil in ziua de azi !

navajo_joe
navajo_joe  •  02 Iunie 2022, 21:03

O ceafa la gratar cu cartofi pai astampara foamea mai bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează