SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Liderul WTA, Iga Swiatek, reacție după ce Amelie Mauresmo a spus că meciurile feminine nu merită în prime-time: „Unii spun asta”

Poloneza Iga Swiatek, 21 de ani, foto: Imago
Poloneza Iga Swiatek, 21 de ani, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 10:26 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 10:26

Poloneza Iga Swiatek, 21 de ani, a comentat declarațiile directorului de la Roland Garros, franțuzoaica Amelie Mauresmo, care a spus că programează meciurile masculine în sesiunea de seară fiindcă meciurile fetelor nu stârnesc același nivel de interes. 

„Este puțin dezamăgitor și surprinzător pentru că a fost și ea în WTA. În ceea ce mă privește, este punctul meu de vedere, cred că e mai bine să se joace la ore normale pentru jucători. Dar este și partea distractivă. Îmi place să arăt cel mai bun tenis al meu la fiecare meci. Cred că este o părere personală a fiecărui individ dacă îi place mai mult tenisul masculin sau tenisul feminin sau dacă e o egalitate în acest sens. 

Unii ar putea spune că tenisul feminin este imprevizibil și fetele nu sunt consecvente. Dar acest lucru poate fi, de asemenea, ceva care este cu adevărat atrăgător și poate genera interes pentru foarte mulți oameni", a spus Iga Swiatek, liderul WTA, citată de Eurosport.

Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6,6 kilograme de aur câștigate la Golden Four: „Lumea trebuie să înțeleagă”
POVESTE
Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6,6 kilograme de aur câștigate la Golden Four: „Lumea trebuie să înțeleagă”

De ce bărbații joacă mai des în sesiunea de seară la Roland Garros? Amelie Mauresmo: „Nu mă simt prost s-o spun!”

În vremurile în care suntem, nu mă simt prost și nu cred că este nedrept să spun - din postura de femeie și fostă jucătoare de tenis - că meciurile bărbaților sunt mai atractive în general. Când fac programul în fiecare zi, încă din primul tur, obiectivul meu este să văd ce meci între femei aș putea programa seara. Confruntarea sau vedeta pe care aș putea-o pune seara. Să fiu sinceră, am luat asta în considerare în fiecare zi - bine, nu în fiecare zi - dar în majoritatea zilelor am încercat să vedem, eu și întreaga echipă, ce putem face. Trebuie să admit că a fost dificil. Mi-a fost greu să găsesc dueluri care ar putea fi „meciul zilei”
- Amelie Mauresmo, fost lider WTA

Citește și alte știri de la Roland Garros: 

Nadal și Djokovic, declarații după maratonul de peste 4 ore: „Ori respecți planul A, ori pleci acasă!”

Djokovic pierde iar locul 1, după înfrângerea cu Nadal » Doi jucători luptă să-i ia locul sârbului în fruntea ierarhiei ATP

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
belane
belane  •  02 Iunie 2022, 22:27
Postat de tricisport pe 02 Iunie 2022, 14:10

"- din postura de femeie și fostă jucătoare de tenis - " adica mai mult din postura de femeie, intelegem ca-ti plac barbatii, Amelie, si e si normal sa fie asa. Din postura de barbat, imi plac mai mult meciurile de tenis feminin ;)

Der Coooomer

tricisport
tricisport  •  02 Iunie 2022, 14:10

"- din postura de femeie și fostă jucătoare de tenis - " adica mai mult din postura de femeie, intelegem ca-ti plac barbatii, Amelie, si e si normal sa fie asa. Din postura de barbat, imi plac mai mult meciurile de tenis feminin ;)

misu50
misu50  •  02 Iunie 2022, 13:43

Cum de n-o intreaba nimeni pe individa daca cunoaste regulili tenisului, mai precis de cate ori poate sari mingea in acelasi teren...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează