SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ce urmează pentru Halep » 5 obiective mari pe care și le propune Simona

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 10:18

Simona Halep se află în convalescență după accidentarea de la Wuhan suferită la spate și următoarele turnee din acest sunt în pericol. Locul 6 WTA are 5 obiective mărețe pentru următoarea perioadă. 

Atacă locul 1 

Simona Halep va urca începând de săptămâna viitoare pe locul 5 WTA, dacă Kvitova nu câștigă titlul la Wuhan, iar anul viitor vrea să revină în fruntea ierarhiei mondiale. Românca reușea să devină număul 1 WTA în octombrie 2017, când egala performanța lui Ilie Năstase, primul lider mondial din clasamentul ATP. 

Al treilea titlu de Grand Slam 

După titlurile de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, Simona țintește al treilea trofeu de Mare Șlem. Va avea o misiune dificilă pentru că în top a intrat și Bianca Andreescu, jucătoare care e într-o formă foarte bună. Lider e Ashleigh Barty, urmată de Karolina Pliskova și Elina Svitolina. 

Jocurile Olimpice 

Simona nu concepe să nu câștige o medalie la Jocurile Olimpice din Tokyo, unde va concura în proba de dublu alături de Horia Tecău, dar și în proba de simplu. Halep nu a participat la Jocurile Olimpice din 2016, temându-se de epidemia cauzată de virusul Zika din Brazilia.

„Vreau să ating forma de la Wimbledon și să câștig. Vreau aurul, dar știu că este greu. O să joc în toate probele pentru a lua o medalie. Orice fel de medalie va fi minunată!” spune Halep.

Turneul Campioanelor 

Simona e o obișnuită a turneului de la final de an unde se întâlnesc cele mai bune 8 jucătoare ale sezonului. Aproape calificată pentru al șaselea an la rând la Turneul Campioanelor, Halep a obținut cel mai bun rezultat chiar la prima participare, când s-a oprit în finală.

Fed Cup 

În aprilie 2019, România a fost aproape de finala Fed Cup. Simona a făcut o semifinală de vis împotriva Franței și a adus două puncte în tabăra noastră. România a ratat însă calificarea în ultimul act, scor 2-3. Halep și-ar dori anul viitor să joace finala Fed Cup și chiar s-o câștige sub drapelul României.

Citește și:

Simona Halep la 28 de ani! GSP vă prezintă toate momentele importante din cariera fostului lider WTA

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  27 Septembrie 2019, 23:16

La multi ani si sanatate!

merace
merace  •  27 Septembrie 2019, 22:57

LA MULTI ANI, SIMONA! Si la mai multe titluri!

139267110657360
Doru Mircea  •  27 Septembrie 2019, 17:01

La multi ani simona. joci cand vrei ,cum vrei si cat vrei asta este un lucru important.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează