SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 // Irina Begu și Monica Niculescu, primele declarații „la cald” după calificare: „Nu mai avem cuvinte. Încă nu realizăm”

Irina Begu și Monica Niculescu // Foto: Reuters
Irina Begu și Monica Niculescu // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 22:27

România a trecut dramatic de Cehia, scor 3-2, și va înfrunta Franța în semifinalele ediție din 2019 a Fed Cup. Duelul s-a tranșat într-un meci-maraton de dublu, de 3 ore, în care perechea Begu/Niculescu a trecut de Siniakova/Krejcikova, scor 6-7(2), 6-4, 6-4.

Irina Begu i-a mulțumit Simonei Halep (3 WTA) pentru victoria de astăzi:

Totul a fost posibil datorită Simonei, care ne-a adus în postura de a juca un meci decisiv. Apoi, cu așa galerie în spate e greu să nu câștigi.

Monica a fost peste tot astăzi. În primul set nu m-am simțit bine, ea m-a ajutat enorm. Cred că dorința a fost singurul nostru atu. Încă nu realizez. Mă simt epuizată”, a spus Begu la TV Telekom Sport.

„Ne doream tare mult să câștigăm de la simplu, pentru că știam ce urmează, un meci împortiva jucătoarelor de pe locul 1.

Mi s-a părut că am jucat grozav azi. Suporterii au fost nemaipomeniți. Atât de mulți oameni să vină până la Ostrava pentru noi? Nu am cuvinte. Îmi era teamă că nu o mai pot ajuta pe Irina. Obosisem la un moment dat. Doar datorită publicului am supraviețuit”, a declarat și Monica Niculescu. 

Vezi și:

CEHIA - ROMÂNIA 2-3 LA FED CUP // VIDEO și FOTO » A fost rescrisă istoria! România e din nou în semifinalele Fed Cup după 46 de ani! Begu și Niculescu au câștigat eroic meciul decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1570947506526287
Mircea Truta  •  11 Februarie 2019, 09:35

Felicitari fatelor, antrenorilor si galeriei condusa de Emil Boc!

lenroc
lenroc  •  11 Februarie 2019, 08:12

Nu mai intru pe site-ul vostru niciodată. Unde-i hăpăitorii, unde-s lătrătorii, unde-s înjurăturile, unde-s specialiștii?????????

peluza
peluza  •  11 Februarie 2019, 00:26
Postat de dora pe 10 Februarie 2019, 23:26

Ati jucat bine astazi si meritati felicitate. Norocul vostru a fost ca Siniakova s-a ”rupt” dupa primul set. Se vedea ca este obosita dupa meciul cu Buzarneasca.

"Norocul" lor e ca joaca tenis!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează