SPORTURI  »  TENIS  »  PERFORMANŢE

Cei doi cîştigători români în turnee de Mare Şlem comentează performanţele Simonei: "Şi Serena se teme de ea"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 12:37

Simona Halep a fost incredibilă în acest an şi a reuşit să cîştige 6 turnee în 2013, depăşindu-le pe Irina Spîrlea şi Ruxandra Dragomir în topul jucătoarelor care au cîştigat trofee WTA.

Imediat, Ilie Năstase şi Virginia Ruzici, singurii cîştigători români în turnee de Mare Şlem la simplu, au comentat rezultatele Simonei Halep. Năstase aşteaptă performanţe importante şi în competiţiile mari: "Trebuie să cîştige turnee de Grand Slam de acum încolo, asta trebuie să facă şi cred că şi ea îşi doreşte"

Şi Virginia Ruzici, managerul lui Halep, spune că, datorită rezultatelor ei din acest an, tenisul românesc a revenit în atenţie. "Cred că n-a mai fost ceva asemănător de pe vremea Irinei Spîrlea, care a produs emulaţie cu semifinala de la US Open, din 1997. Acum e din nou interes datorită Simonei. Să cîştigi şase turnee din tot atîtea finale într-un an nu e deloc puţin lucru", a declarat campioana de la Roland Garros 1978.

"Deja se tem cele din top 5 de Simona, după părerea mea chiar şi Serena Williams o ia cu foarte, foarte multă seriozitate", a mai spus Virginia Ruzici.

6-3 este raportul dintre finalele cîştigate şi pierdute de Simona Halep în carieră

53-17 este raportul dintre victorii şi înfrîngeri în 2013 pentru Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
mvradulescu
mvradulescu  •  05 Noiembrie 2013, 08:58
Postat de lapusneanul pe 04 Noiembrie 2013, 18:31

bree, vrei sa-ti desenez, femeile cu sanii mari si fundul mai mic, au tendinta sa cada in ...nas, la serena se echilibreaza ...balanta !

Comentarii puerile ... Haideţi să ne bucurăm toţi de evoluţiile Simonei Halep ! Cred că cele mai mari şanse de a pătrunde în lumea câştigătorilor unui turneu de Mare Şlem le are la Roland Garros ! Să nu uităm că atât Ilie Năstase, cât şi Virginia Ruzici au realizat performanţe pe pământ francez ! Să-i dorim succes în continuare pe toate meridianele Planetei Albastre !!!

raresionut
raresionut  •  04 Noiembrie 2013, 20:47

tre sa fii prea prost sa o jignesti.dar ce sa le ceri la cate unii tin capu pe umeri doar sa nu le ploua in gat

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Noiembrie 2013, 18:31
Postat de andrei_30 pe 04 Noiembrie 2013, 18:11

Nu vad ce legatura are asta. Te jeneaza sanii cand lovesti cu racheta asa cum in mitologia greaca amazoanele isi taiau un san sa poata trage cu arcul. E irelevant cat de mare ai kurul. Asa ca nu inteleg argumentul tau.

bree, vrei sa-ti desenez, femeile cu sanii mari si fundul mai mic, au tendinta sa cada in ...nas, la serena se echilibreaza ...balanta !

Vezi toate comentariile (51)
Comentează