SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Cine este „David”, bărbatul misterios care a provocat-o pe Simona Halep să facă baie în Vltava

David Trunda, Cosmin Diaconeasa și Simona Halep în Vltava FOTO Simona Halep Instagram +3   FOTO
David Trunda, Cosmin Diaconeasa și Simona Halep în Vltava FOTO Simona Halep Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 12:09 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:01

Simona Halep 28 de ani, a făcut duminică o baie în Vltava după cucerirea celui de-al 21-lea trofeu al carierei la Praga,  spunând că a onorat o promisiune

Cine este cel care a provocat-o la o astfel de aventură? Nimeni altul decât directorul turneului din capitala Cehiei, David Trunda. Acesta i-a spus româncei imediat ce a sosit la Praga că dacă va câștiga turneul, el împreună cu echipa Simonei vor face o baie în râul care străbate Praga. 

În mod spontan, după cum au dezvăluit organizatorii, Simona a spus că li se va alătura și ea dacă se va întâmplă așa. Sâmbătă seara, înainte de finala cu Elise Mertens pe care a învins-o cu 6-2, 7-5, românca i-a amintit lui Trunda că nu a uitat de promisiune și că dacă se va impune o va respecta. Lucru care s-a întâmplat, Halep, Trunda și fizioterapeutul Cosmin Diaconeasa au sărit în Vltava, undeva lângă podul Trojsky.

Pe urmele lui Nadal, Courier și Kerber

Obiceiul de a face baie după un asemenea triumf nu e însă total nou. Rafael Nadal, spre exemplu, se aruncă în piscină alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona - și sunt 11 până acum. De asemenea, Jim Courier a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open în 1992, la fel ca Angelique Kerber în 2016. 

„Toți suntem conștienți că trăim vremuri dificile și că e greu de organizat un astfel de turneu, de aceea vreau să le mulțumesc organizatorilor și lui David Trunda pentru că am putut juca din nou”- Simona Halep

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep urmează să anunțe luni dacă merge la US Open + ce spune Darren Cahill

Simona Halep a învins-o pe Elise Mertens și este campioană la WTA Praga!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  17 August 2020, 19:06

Ati observat cum odata ajunse staruri "vedetele" la fiecare poza ne fac semne!?

bodrin
bodrin  •  17 August 2020, 16:24

Cum poate fi ditamai directorul unui turneu să fie "un bărbat misterios"?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 August 2020, 13:38

Foarte interesant in legatura cu Vltava este ca nemții folosesc pentru denumirea ei același nume pe care-l folosesc și pentru Moldova: Moldau. Nu stiu de ce.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează