SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2023

VIDEO „Ești OK, poți continua?” » Momente tulburătoare cu Coco Gauff la conferința de după eliminare de la Australian Open 2023

Cori Gauff, foto: captură youtube Australian Open
Cori Gauff, foto: captură youtube Australian Open

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 09:32 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 09:53

Letona Jelena Ostapenko (17 WTA, 25 de ani) a produs surpriza zilei la Australian Open, trecând în optimi de americana Cori „Coco” Gauff (7 WTA, 18 ani), cu scorul de 7-5, 6-3. Înfrângerea a lăsat urme adânci pentru Coco, care a izbucnit în lacrimi de frustrare la conferința de presă. 

Coco Gauff a explicat că jocul adversarei, foarte riscant și tăios, i-a produs mare probleme, neavând de multe ori răspuns pentru agresivitatea lui Ostapenko. În sferturi, Jelena va avea un „derby” cu Elena Rybakina, care a eliminat-o pe marea favorită, Iga Swiatek, 6-4, 6-4. 

Nelu Varga anunță ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”
CFR CLUJ
Nelu Varga anunță ultimul transfer al iernii la CFR Cluj: „Cu el chiar închidem campania”

Coco Gauff: „Jelena a jucat foarte agresiv, am încercat să răspund, dar totul mergea în favoarea ei”

„Jelena a jucat foarte agresiv, am încercat să răspund, dar totul mergea în favoarea ei. Mă uitam pe statistici, iar pentru o bună bucată de timp părea că mă descurc, dar ea a returnat extraordinar și mi-a distrus ritmul. A lovit multe lovituri direct câștigătoare, ceea ce nu fac multe jucătoare în fața mea. Erau momente în meci când mă frustra puternic. Loveam mingi foarte adânci, iar ea răspundea cu mingi pe linie sau la fel de adânci. A fost genul de zi în care nu au mers lucrurile. Sunt supărată, desigur, dar am impresia că am făcut tot ce se poate.

O să revăd meciul, fiindcă am ce învăța din fiecare înfrângere. Sincer, am ce învăța și din fiecare victorie. Știu că multă lume spune că nu se învață nimic din victorii, dar nu e așa. Am muncit foarte mult și am simțit că intru în formă bună pe teren. Nu aș spune că nu am avut ce face în fața ei, dar totul a curs în favoarea ei, a fost un meci dur. (nr. se șterge de lacrimi. „Ești OK, poți continua?”, a întrebat-o ofițerul de presă, iar ea a spune că e totul în regulă)

Mă bucur că joc și la dublu, fiindcă am șansa să o înving acolo. Oricum, țin cu ea să câștige la simplu”, a explicat Coco Gauff. 

30 de lovituri câștigătoarea avut Jelena Ostapenko în meciul cu Coco Gauff, o cifră impresionantă, care arată agresivitatea de pe teren a letonei

Citește și alte știri despre Australian Open: 

Novak Djokovic e în optimi la Australian Open! L-a învins categoric pe Dimitrov, în ciuda problemelor medicale

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, calificare entuziasmantă în optimile Australian Open » Cu cine pot juca acum

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  22 Ianuarie 2023, 16:09

Ostapenko joaca un fel de„ruleta ruseasca”!La Roland Garros-ul in care a intrecut-o in finala pe Simona Halep,a avut și 45 de lovituri câștigatoare pe meci,ceeace numai Rafael Nadal mai reușise!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Ianuarie 2023, 10:34

...cel mai mult inveti din victoriile adversarelor ...cand joci cu cineva trebuie sa te uiti peste victoriile ei ...

username_2
username_2  •  22 Ianuarie 2023, 10:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează