SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, calificare entuziasmantă în optimile Australian Open » Cu cine pot juca acum

Marta Kostyuk și Gabriela Ruse.
Foto: Imago
Marta Kostyuk și Gabriela Ruse. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 09:46 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 09:59

Perechea formată din Gabriela Ruse (25 de ani, numărul 89 WTA) și Marta Kostyuk (20 de ani, numărul 61 WTA) a trecut, în faza 16-imilor de finală de la Australian Open, de perechea formată din Nicole Melichar Martinez (19 ani) și Ellen Perez (27 de ani, numărul 365 WTA). 

Românca și coechipiera sa s-au impus în fața americancei Nicole Melichar Martinez și australiencei Ellen Perez cu scorul de 3-6, 7-6, 6-0, la finalul unei partide ce a durat puțin peste două ore.

La 8 minute de recordul all-time! » Murray și Kokkinakis au început meciul seara și l-au încheiat în zori: „N-avem voie să mergem la baie. E ridicol!”
Australian Open
La 8 minute de recordul all-time! » Murray și Kokkinakis au început meciul seara și l-au încheiat în zori: „N-avem voie să mergem la baie. E ridicol!”

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, victorie în 16-imile Australian Open

Perechea româno-ucraineană a fost condusă cu 2-1 în primul set al partidei, însă a reușit să egaleze. Nicole Melichar Martinez și Ellen Perez au trecut în avantaj din nou, 3-2, și s-au desprins la 4-2, după ce Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au irosit propriul serviciu. 

Americanca și australianca au dus scorul la 5-2. Ruse și Kostyuk au cedat în cele din urmă în primul set, scor 3-6, după numai 32 de minute. 

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au început bine setul secund și au condus cu 3-2. Nicole Melichar Martinez și Ellen Perez au egalat, însă Ruse și Kostyuk au trecut din nou în avantaj, scor 4-3 și, după aceea conduceau cu 6-5 pe tabelă. 

Nicole Melichar Martinez și Ellen Perez au egalat, scor 6-6, și au dus scorul în tie break, acolo unde s-au impus cu 9-7 și și-au adjudecat astfel setul al doilea. 

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au câștigat al treilea set al partidei cu ușurință, scor 6-0, după 30 de minute, și s-au calificat astfel în „optimile” de finală de la Australian Open. 

Acolo vor întâlni perechea câștigătoare a duelului dintre Miriam Kolodziejova (25 de ani, 514 WTA)/Marketa Vondrousova (23 de ani, 86 WTA), respectiv Beatriz Haddad Maia (26 de ani, numărul 14 WTA)/ Shuai Zhang (34 de ani, 22 WTA). 

Citește și:

Nick Kyrgios, bad boy și în afara terenului! Imaginile care i-au scandalizat pe fanii tenisului: ce făcea cu iubita lui la Australian Open

EPIC FAIL după meci, la Australian Open: „Tocmai a desenat un penis pe cameră!” » Ce ar fi trebuit să reprezinte: „Sunt varză la desen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
florinstanescu
florinstanescu  •  21 Ianuarie 2023, 13:50

Gata! Aici se opresc!

Trandafir
Trandafir  •  21 Ianuarie 2023, 11:47

Urmare a victorilor la dublu, Ruse a castigat 240 pct. WTA, a urcat 16 pozitii in clasament. Niculescu a urcat 9 pozitii. Fiecare a castigat 23.000 $.

Trandafir
Trandafir  •  21 Ianuarie 2023, 11:07

Ieri s-a calificat in optimi si Niculescu. Dar GSP nu stie nimic. Cea mai slaba revista de sport ! Numai poze si articole despre tenismeni straini.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează