SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Conducerea Australian Open se justifică » De ce nu au tras acoperișul la finala dintre Halep și Wozniacki

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 17:52

Oficialii turneului de la Australian Open s-au sesizat în urma declarațiilor făcute de Marin Cilic (detalii AICI), conform cărora acoperișul arenei Rod Laver nu trebuia tras în finala contra lui Roger Federer, pierdută scor. 

"Indicele de temperatură și umiditate a fost astăzi atent monitorizat, depășind limita de 32.5 grade Celsius. Prognoza meteo nu sugera nicio scădere de temperatură, la ora meciului fiind de 32,6 grade Celsius.

Arbitrul și-a exercitat puterea de decizie, și în urma sugestiilor venite de la WBGT a decis tragerea acoperișului arenei Rod Laver", au punctat oficialii turneului într-un comunicat preluat de The Guardian.

Simona Halep a resimțit din plin căldura din Melbourne. Ieri, în setul 2 al finalei cu Wozniacki, Halep a cerut intervenția medicilor. Vezi detalii aici. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tihi
tihi  •  29 Ianuarie 2018, 11:08

Conditiile intr-adevar sint aspre,dar sint egale pentru ambele jucatoare,ne fiind nici o jucatoare avantajata.Sportul inseamna si rezistenta fizica...daca nu faci fata,te retragi,dar nu pui in pericol sanatatea pentru un pumni de dolari sau pentru un trofeu.Un campion este superior la toate capitolele obligatorii: technic,tactic,fizic si psihic ! Daca apare o sincopa la oricare dintre conditii,pierzi !!Si Cilic si Halep acuza conditiile,dar Wozniacki sau Federer,au avut acelasi conditii pe care au acceptat!.Interesant,cei doi contestatari au avut pretentii contrare: cu acoperis netras si cu copertina trasa.Interesant.

merace
merace  •  29 Ianuarie 2018, 00:45

Legea nu minte! Daca zice ca limita e aici, aici e! Si cine o aplica are scuza asta, legala. Daca mor oameni fiindca legea se dovedeste proasta, e cel mult prilej sa se modifice legea, daca legiuitorii sunt sensibilizati. Altfel, programul ramane intact si robotii il aplica fidel! :D hahaha

929371553813840
Robin Gene  •  28 Ianuarie 2018, 21:38

Niste mizerabili organizatorii.Te fac cu regulamentul..Te fac cum vir 3i...Trebuia sa se decida cu 2-3 zile inainte in ce conditii se va juca finala...MAFIA SPORTULUI ALB.RUSINE.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează