SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Conor McGregor îi pune la punct pe jucătorii de la Australian Open: „Oamenii nu pot merge la job, copii nu au voie la școală, iar voi vă plângeți de carantină?!”

Irlandezul Conor McGregor (32 de ani), unul dintre cei mai populari sportivi ai planetei, crede că jucătorii de la Australian Open exagerează, când se plâng de condițiile de carantină. +49   FOTO
Irlandezul Conor McGregor (32 de ani), unul dintre cei mai populari sportivi ai planetei, crede că jucătorii de la Australian Open exagerează, când se plâng de condițiile de carantină.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 17:48 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 20:02

Irlandezul Conor McGregor (32 de ani), unul dintre cei mai populari sportivi ai planetei, crede că jucătorii de la Australian Open exagerează, când se plâng de condițiile de carantină. 

  • Viktor Troicki s-a revoltat după decizia organizatorilor de la Australian Open de a carantina peste 70 de sportivi înainte de turneul de Grand Slam. Detalii! 
  • Novak Djokovic a intrat în atenția publică după ce i-a trimis lui Craig Tiley, directorul Australian Open, o scrisoare cu 6 cerințe prin care condițiile de cazare ale jucătorilor ar fi îmbunătățite. DetaliI!
  • Yulia Putintseva a postat un clip în care un șoarece se plimbă prin camera de hotel. Vezi imaginile!
  • Kirsten Flipkens le cere organizatorilor de la Australian Open să ia în calcul amânarea competiției. Detalii!

Conor McGregor a fost la rândul lui în carantină, în vederea luptei cu Dustin Poirier, de la UFC 257. Irlandezul crede că sportivii nu au niciun motiv să se plângă și le amintește că sunt un model pentru oamenii din întreaga lume.

Conor McGregor, mesaj pentru jucătorii de la Australian Open

„Sunt surprins că jucătorii de tenis se plâng de asta. Trebuie să ne adunăm și să dăm un exemplu. Se întâmplă multe lucruri în lume. Sunt multe riscuri. Fiecare locuitor al planetei are datoria să acționeze în acest sens. Când ai șansa să concurezi într-o competiție atât de prestigioasă, ar trebui să întâmpini carantina cu brațele deschise. 

I-aș ruga pe jucătorii să se adune, să accepte situația și să fie fericiți că pot juca. Oamenii nu pot merge la job, copiii n-au voie la școala... Atleții profesioniști se plâng de două săptămâni de carantină? Haideți, băieți, să fim serioși”, a spus Conor McGregor, conform Yahoo Sports.

+45 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

FOTO Ce parteneră de antrenament are Simona Halep, înaintea Australian Open: „Îi sunt recunoscătoare bunei mele prietene”

INCREDIBIL! De ce a fost acuzată jucătoarea de la Australian Open care a raportat că are șoareci în cameră

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
tipsy
tipsy  •  25 Ianuarie 2021, 20:31
Postat de paiazze pe 23 Ianuarie 2021, 21:53

Haha, perfect adevarat. Cand vorbesti cu un pasionat de tenis zici ca e cel mai nobil sport din istoria omenirii si ai nevoie de cinci facultati ca sa-ti dai cu parerea...

Depinde de interlocutor. Nu-ti trebuie 5 facultati, dar daca nu poti pricepe de ce e nevoie de liniste, de exemplu, atunci da, nu esti suficient de inteligent pentru tenis ... pentru majoritatea lucrurilor, de fapt.

256137112558942
Vasile Dragos  •  25 Ianuarie 2021, 09:19

Bravo irlandezul, ai dreptate!

1045286738821635
Dani Corban  •  24 Ianuarie 2021, 19:51

Nici "jurnaliștii" gsp nu au voie la școală, iar tainele i-ului rămân străine pentru mințile lor investigatoare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează