SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Copil nu a avut șanse cu Tsonga » Victorie facilă pentru al 8-lea favorit de la US Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 17:08

Marius Copil (26 de ani, 87 ATP) a pierdut categoric meciul său de debut pe tabloul principal de la US Open, fiind învins în trei seturi de francezul Jo-Wilfried Tsonga (32 de ani, 12 ATP), favoritul opt de la Flushing Meadows. 

Tsonga nu i-a dat nicio șansă lui Copil, pe care l-a învins în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră și 53 de minute. 

Copil nu s-a apropiat deloc de Tsonga pe parcursul meciului și nu a reușit să câștige nici măcar o dată pe serviciul francezului.

Tsonga a reușit câte un break în fiecare set, asigurându-și astfel calificarea în turul secund, acolo unde îl va întâlni pe învingătorul meciului dintre Denis Shapovalov și Daniil Medvedev.

Marți dimineața, după ora 02:00, Simona Halep se va duela cu Maria Șarapova, în duelul-șoc din primul tur de la US OpenAICI poți urmări meciul în format liveTEXT.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maoru
maoru  •  28 August 2017, 23:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează