SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Corespondență de la Madrid, de la Luminița Paul » Irina Begu, singură româncă pe tabolul de simplu, vorbește despre meciul din următorul tur

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 09:58

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Madrid și va juca împotriva cîștigătoarei meciului dintre Varvara Lepchenko și Barbora Zahlavova-Strycova.

Românca a acordat un interviu pentru corespondentul de la Madrid al Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre duelul din turul următor.

"Nu am preferințe, la nivelul acesta nu mai e cazul de adversare ușoare. Strycova se mișcă bine, dă multe mingi înapoi, Lepchenko, în schimb, e stîngace, ceea ce incomodează un pic" , a declarat Begu pentru Gazeta Sporturilor.

Jucătoarea noastră a vorbit și despre turneul de la Madrid și sezonul de zgură.

"Pînă la urmă, n-a fost o alegere prea bună să joc la Praga, dar veneam după Cupa Fed, o lună de turnee pe altă suprafață, a fost și fusul orar, de aceea n-am avut timp deloc să mă antrenez pe zgură. Așa că am pierdut repede la Praga, deși asta îmi doream, să joc măcar un pic înainte de începerea turneelor importante. Am stat doar trei zile, nici n-am văzut nimic.

Apoi, miercuri după-amiază am ajuns la Madrid și am avut două zile bune de pregătire.

Îmi doresc o pregătire cît mai bună pentru că zgura e suprafața mea preferată, mereu abia aștept să joc pe ea. Mereu îmi doresc rezultate bune, chiar dacă mai apar și chestiuni neprevăzute. Joci fiecare meci ca să progresezi, ca să fii în formă, iar o victorie e întotdeauna o bucurie", a spus românca.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  06 Mai 2015, 02:14

Din pacate ptr Irina , maine cred ca e ultima partida din turneul ei la Madrid.....adversara e tare...si e prima data cand ajunge in acesta faza....poate face o surpriza si ma contrazice ....dar de regula pentru ea aerul asta aproape de semifinala la un Premier e totusi prea tare....:)))

criss1981
criss1981  •  05 Mai 2015, 11:42

alta slabaciune din tenisul romanesc :))

catalynn
catalynn  •  05 Mai 2015, 11:26

Respect, bafta in continuare Irina!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează