SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Corespondență de la Madrid » Irina Begu despre cum a eclipsat-o pe campioana de la Roland Garros: "Aici a fost cheia" » Ce a deranjat-o înainte de meci

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 11:19

Victorioasă sâmbătă seară în fața campioanei de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, 6-3, 6-3, Irina Begu, a avansat în turul secund de la Madrid.

  • Luminița Paul, specialistul în tenis al Gazetei Sporturilor, este la Madrid și va transmite cele mai importante informații despre româncele care participă la competiția din Spania

Meciul a fost ultimul în sesiunea de seară de pe Terenul Central Manolo Santana și a început după ora locală 21:00. Următoarea adversară a Irinei va fi învingătoarea din partida Mihaela Buzărnescu - Maria Sharapova, programată azi, nu înainte de ora 14:30 a României, pe Terenul Arantxa Sánchez. La finalul partidei cu letona, românca, zâmbitoare, a răspuns la câteva întrebări în zona vestiarelor, în timp ce Jelena, aflată după un perete despărțitor, discuta despre meci cu antrenorul ei, așezată pe direct pe mochetă.

- Irina, care a fost cheia meciului din punctul tău de vedere?
- Am jucat un meci foarte bun, am fost foarte solidă, am servit bine în momentele importante. Mi-am pierdut serviciul de două ori în setul al doilea, când mă gândeam deja un pic la victorie și că puteam să mă desprind acolo, însă de fiecare dată când s-a întâmplat, m-am gândit să trebuie să o iau de la capăt, să lupt pentru fiecare punct și cred că, repet, am fost foarte solidă.

- Scenariul e următorul: Terenul Central, ora 21:00, nocturnă. Te gândești că e târziu și că vrei un meci scurt sau ești pregătită să stai cât e nevoie?
- Recunosc că atunci când am aflat că joc ultima nu am fost foarte fericită, însă am încercat să iau lucrurile pozitive, faptul că joc pe Central, faptul că joc aici, la Madrid, unde eu mă simt extraordinar de bine. De aceea, chiar dacă am început meciul târziu, m-am concentrat pentru fiecare punct.

- Te-ai acomodat repede la condițiile de aici?
- Înainte am fost câteva zile acasă, mi-am încărcat bateriile. Am ajuns miercuri la Madrid și da, am avut timp să mă antrenez, să mă obișnuiesc cu altitudinea și cu suprafața. Totul e OK și mă simt bine aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1805206759773888
Lenuta Oroian  •  06 Mai 2018, 15:29

Bai ,Valeri *** tu esti cumva mister univers? Fiecare arata cum l-a lasat Dumnezeu.Cand razi de decineva iti areti micimea si mizeria caracterului. Irina joaca tenis nu e nici model nici miss.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1prezescu
1prezescu  •  06 Mai 2018, 15:07

Comentarii dupa meciul cu Sharapova ...

10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  06 Mai 2018, 14:58

Nu e important cum arata, ca nu participa la Miss Madrid. Natura ne-a facut asa cum a putut. Mai departe, fiecare face exact cit il duce mintea. Pe unii pina la Madrid, pe altii pina la tastatura.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close