SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Galerie foto » Spectacol total la Roland Garros! Alexander Zverev și Dominic Thiem, meciuri infernale în optimi

FOTO: Raed Krishan +16   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 16:45

Alexander Zverev și Dominic Thiem, doi dintre favoriții la Roland Garros, s-au calificat în sferturi după două meciuri dificile.

Alexander Zverev - Karen Khachanov 4-6, 7-6 (4), 2-6, 6-3, 6-3

Neamțul Alexander Zverev, locul 3 ATP și favorit 2, a avut nevoie de 5 seturi pentru a se califica în sferturi. Zverev a trecut greu de Karen Khachanov, locul 38 ATP, scor 4-6, 7-6 (4), 2-6, 6-3, 6-3, după un meci care a durat 3 ore și 32 de minute.

Cei doi jucători au oferit un meci spectaculos, cu lovituri la limită și cu răsturnări de situație. Plusul de valoare și de experiență al lui Zverev s-a văzut pe final, setul decisiv fiind dominat categoric de neamț. Este al treilea meci consecutiv de 5 seturi al neamțului la ediția din acest an de la Roland Garros.

Dominic Thiem - Kei Nishikori  6-2, 6-0, 5-7, 6-4

Austriacul Dominic Thiem, locul 8 ATP, a avut nevoie de patru seturi pentru a-l elimina pe japonezul Kei Nishikori, locul 21, scor 6-2, 6-0, 5-7, 6-4.

Thiem a început furtunos meciul și a cedat doar două game-uri în primele două seturi. Nishikori a avut o tresărire în setul trei, pe care și l-a adjudecat, dar nu a putut egala. În setul patru, Thiem a revenit la conducerea jocului și și-a asigurat calificarea.

În sferturi, Alexander Zverev și Dominic Thiem vor fi adversari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close