SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS // Madison Keys, confuză înaintea meciului cu Buzărnescu: "Nu știu să-i pronunț numele și n-am văzut-o jucând"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 19:07

Madison Keys, adversara Mihaelei Buzărnescu din optimile de finală de la Roland Garros, a trecut de Naomi Osaka și a ajuns la conferința de presă înainte ca meciul dintre româncă și Svitolina să se fi încheiat.

"Nu știu cum să-i pronunț numele (n.r. al Mihaelei Buzărnescu), așa că nu o să-l spun, dar mă bazez pe antrenorii mei să mă ajute, să o urmărească și să-mi ofere un plan de joc pe care eu să-l execut.

Știu despre ea că e cap de serie și îi văd mereu numele, nu am apucat să văd vreun meci, dar e plăcut și provocator să joci contra cuiva pe care nu l-ai mai întâlnit", a spus americanca.

Finalistă la US Open 2017, Keys este la cel mai bun rezultat la Roland Garros. "De fapt, cred că jocul meu pe zgură și faptul că nu-mi place să joc pe această suprafață ține de mentalitatea mea. Simt că sunt fie prea pasivă, fie prea agresivă și totul este despre a găsi aceea cale de mijloc în care să joc tenisul care-mi place. Faptul că am câștigat aici câteva meciuri îmi dă încredere că înțeleg din ce în ce mai bine jocul pe zgură".

  • Mihaela Buzărnescu (30 de ani / 33 WTA) a trecut în turul 3 de la Roland Garros de Elina Svitolina (23 de ani / 4 WTA), scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală.
  • Următoarea adversară a româncei este  Madison Keys (23 de ani, 13 WTA), care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-1, 7-6. Meciul va fi duminică.
  • Calificarea în optimile de finală ale competiției i-a asigurat Mihaelei un câștig de 222.000 de euro.

Vezi și:  VIDEO+FOTO // SENZAȚIONALĂ! Mihaela Buzărnescu e în "optimi" la Roland Garros » O învinge pe Elina Svitolina și își cunoaște următoarea adversară

Mihaela Buzărnescu explică secretul unui succes magnific la Roland Garros: "Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou. Și mi-a ieșit!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1218658591613376
Ioan Mihalache  •  02 Iunie 2018, 20:02

Nici domnul Buzarnescu nu stie ca Madison Keys loveste cu dreapta racheta, nu cu stanga. Confuzie peste tot. Totusi Keys nu poate sa o invinga pe Mihaela.

balauru48
balauru48  •  01 Iunie 2018, 20:23
Postat de observator979 pe 01 Iunie 2018, 20:11

La dublu mixt, cuplul Buzarnescu-Kontinen a pierdut in decisiv 9-11. Onorabil. Dar nu e grav. Poate chiar e mai bine acum pentru Mihaela, ca se poate concentra pe turneul de simplu.

Mi-e că o să câștige turneul daca de concentrează prea tare :))

observator979
observator979  •  01 Iunie 2018, 20:11

La dublu mixt, cuplul Buzarnescu-Kontinen a pierdut in decisiv 9-11. Onorabil. Dar nu e grav. Poate chiar e mai bine acum pentru Mihaela, ca se poate concentra pe turneul de simplu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează