SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Critici dure aduse Simonei după victoria cu Radwanska: ”Să fim serioși, Halep n-avea nevoie de asta acum”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 09:36

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost criticată vehement de comentatorii televiziunii BT Sport în timpul victoriei cu Agnieszka Radwanska, scor 0-6, 6-3, 6-1.

”Haideţi să fim serioşi! Simona Halep n-are nevoie să meargă la baie acum. A stat pe teren vreo 25 de minute, iar asta cu încălzire, cu tot. E clar că aceasta e o mişcare tactică pentru a-şi scoate adversara din ritm. Pentru că, e clar, Radwanska are de pierdut din cauza acestei pauze.

E păcat că jucătoarele de top recurg la astfel de strategii, deşi WTA mereu le spune să nu facă aşa ceva. Aici vorbim şi de respectul faţă de fani. Cei care urmăresc meciul abia au văzut 25 de minute de tenis şi acum a venit o pauză, în loc să înceapă, imediat, setul doi“, a spus comentatorul postului BT Sport, conform Adevărul.

Simona va evolua astăzi împotriva Sarei Errani în semifinale la Toronto. Meciul va fi transmis de DolceSport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
1005075512845573
Radu Eugen  •  16 August 2015, 10:01

Atata timp cat regulamentul permite, de s-ar baga niste amarati de comentatori sa faca comentarii....faceti regulile in tenis voi mai amaratilor care va hraniti din sport....

danbinci
danbinci  •  15 August 2015, 18:28

Mult tam tam pentru nimic. Regulamentul a fost respectat, daca era incalcat fiti siguri ca se luau masuri . Sfaturile sunt una, realitatea este alta.Toti tenismenii apeleaza la tot felul de terptipuri, care mai mult sau putin ii avantajeaza. Un mare jucator stie psihologia jucatorului mai slab cotat, si incearca pe cat posibil daca se iveste ocazia sa isi creeze avantaj. Asa este in toate sporturile.

argus
argus  •  15 August 2015, 18:21

" sa fim seriosi?" daca "da!", atunci jurnalistul ar trebui sa fie SERIOS, sa nu se bazeze (?!) pe suspiciuni, pe un argument pe cat de stupid, pe atat de partinitor, in favoarea poplonezei. Sa induci ideea ca altminteri, fara pauza, poloneza ar fi putut castiga, numai ca "ghinionul" ei a fost ca "a fost scoasa din ritm. fra a tine cont ca la acest nivel, ori INTRI in ritm, ori BA, tinand cont ca aveai la dispozitie cca. DOUA ORE de joc! Ca "WTA le spune..." este una, dar una este a "spune" (a recomanda" si alta este "a interzice"! Oare, nu tot WTA, prin regulament de aceasta data, limiteaza timpul la serviciu la 20 sec? Si? Ce daca! Sharapova, SISTEMATIC, incearca sa scoat din ritm adversara (si) cu acest tertip ! A sanctionat-o vreun arbitru?. Evident ca NU! Oricum ar fi, modul in care poloneza nici macar nu a mimat ca o felicita pe Halep, afisandu-si o fatza inexpresiva, a la "buster Keaton", a aratat ca nu stie sa piarda! Are de invatat lectia de faireplay de la Kerber, la fel, si jurnalistul de la BT Sport.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează