SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

CTP, reacție rapidă după finala Roland Garros 2021, Djokovic - Tsitsipas: „Cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor!” » Argumentele gazetarului

Cristian Tudor Popescu consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit cel mai mare jucător din istoria tenisului, după finala câștigat la Roland Garros 2021. +24   FOTO
Cristian Tudor Popescu consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit cel mai mare jucător din istoria tenisului, după finala câștigat la Roland Garros 2021.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 21:47 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 08:50

Cristian Tudor Popescu consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a devenit cel mai mare jucător din istoria tenisului, după finala câștigat la Roland Garros 2021. 

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un fan declarat al lui Roger Federer. Tăria lui Novak Djokovic l-a făcut să îl urce în fruntea ierarhiei celor mai buni jucători de tenis din istorie. CTP a oferit mai multe argumente în acest sens. 

CTP, reacție rapidă după finala Djokovic - Tsitsipas: „Cel mai mare din istorie”

Iată ce a scris jurnalistul pe contul său de Facebook, la puține minute după finala Roland Garros: 

„Novak Djoković – învingătorul timpului și timpurilor! 

Pentru mine, cel mai mare jucător pe care l-am văzut vreodată pe un teren de tenis este și rămâne Roger Roiger Federer! 

Dar… Învingând în 5 seturi, de la 0-2, un talent imens, cu 11 ani mai tânăr, grecul Stefanos Tsitsipas, după meciul-monstru cu Rafael Nadal, sârbul Novak Djoković, cu cele 19 Grand Slamuri, cu de departe cele mai multe săptămâni consecutive ca nr. 1 mondial, cu scor pozitiv la Nadal și Federer, cu titlul de unic jucător din Era Open care a câștigat de cel puțin 2 ori fiecare dintre cele 4 Grand Slamuri, este, în acest moment, cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor!”

3 borne impresionante atinse de Novak Djokovic, după triumful de la Roland Garros

  • Novak Djokovic ajunge la 19 trofee de Grand Slam în carieră, la unul în spatele lui Federer și Nadal;
  • Djokovic este primul jucător cu cel puțin două victorii în fiecare turneu de Grand Slam, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open;
  • Novak Djokovic este doar al 6-lea jucător din era Open care revine de la 0-2 într-o finală de Grand Slam.

FOTO: Cele mai tari imagini ale finalei dintre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas

+20 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Povestea emoționantă a dublei învingătoare de la Paris, Barbora Krejcikova >>„Mereu voi fi acea fetiță din micul meu oraș”

Djokovic - Tsitsipas, finala Roland Garros » Cristian Geambașu, cronică de pe Philippe Chatrier: „Ogarul imperial a mai câștigat o vânătoare!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
branzoi
branzoi  •  15 Iunie 2021, 05:45
Postat de powerdinamo pe 14 Iunie 2021, 11:29

FEDERER este cel mai mare din toate TIMPURILE ,nu are egal,il invinge pe Sampras,Wimbledon 2001,US Open 2005,pe Agassi in finala, Djokovic locul doi indiscutabil,dar ma gandesc la un Borg,Sampras,Connors,Nastase,este peste Nadal ca joc, arta ,stil ,Nadal cu bata,dar FEDERER este numero UNO.

Esti glumet.

dexter
dexter  •  14 Iunie 2021, 12:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcel1974
marcel1974  •  14 Iunie 2021, 11:42

Un fost copil de mingi a ajuns profesor in tenis.Daca era in Europa rasarita nu il baga nimeni in seama.Bine ca ai dati servici aici la gazeta .Cel mai mare nu este nimeni ,intodeauna va fi altul,lumea nu sta pe loc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează