SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SPRE MIAMI

Simona Halep pleacă luni dimineață spre primul turneu de la revenire! Ce partener va avea alături

Simona Halep // FOTO: Reuters +5   FOTO
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 19:30 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 19:30

Simona Halep (32 de ani) pune la cale ultimele detalii înaintea revenirii în circuit, la Miami Open, turneu programat în perioada 19 martie - 31 martie 2024.

Simona Halep a scăpat de suspendarea din scandalul de dopaj. TAS a redus la 9 luni sancțiunea inițială dictată de Tribunalul Independent Sports Resolutions, una de 4 ani, iar dubla campioană de Grand Slam e gata de întoarcerea în circuit.

Simona Halep a spus tot! Documentul secret pe care Mouratoglou l-a semnat încă din octombrie 2022
HALEP
Simona Halep a spus tot! Documentul secret pe care Mouratoglou l-a semnat încă din octombrie 2022

Cu cine merge Simona Halep la Miami Open

Halep va pleca luni dimineață spre Miami și va avea cu ea o nouă echipă. Alături de ea va fi portughezul Joao Monteiro (30 de ani), prezent astăzi în București. Fostul număr 237 ATP, retras din circuit, va fi partenerul de antrenament al Simonei.

Cei doi au colaborat și în 2023, când s-a speculat inclusiv o relație amoroasă între cei doi. Halep a negat la momentul respectiv: „Am tot citit articole inventate despre relaţia mea cu Joao Monteiro, este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulțumesc!”.

Simona Halep pleacă luni dimineață spre primul turneu de la revenire! Ce partener va avea alături
Joao Monteiro

Pot să spun că mă arunc puțin, la un turneu atât de mare. Dar în momentul acesta, rezultatul nu există pentru mine. Vreau doar să resimt energia publicului, să resimt bucuria de a fi pe teren, indiferent de rezultat. Este o bucurie să fiu înapoi.

Nu am antrenor. Am fost în discuții, am vorbit. Darren mă ajută foarte mult pe această parte. În momentul acesta am de ales o echipă. Nu o voi face chiar astăzi sau mâine. O să îmi iau timp să mă gândesc. Momentan am un sparring din Portugalia, care o să vină cu mine la Miami, și un fizioterapeut. După Miami o să-mi iau timp și o să aleg persoanele pe care eu le consider potrivite pentru mine
- Simona Halep, la Antena 3 CNN

Miami Open, momentul adevărului pentru Simona Halep

Competiția din Florida pune la bătaie în 2024 premii în valoare de 8.995.555 dolari. Mai importante sunt punctele pentru Halep. Simpla prezență pe tabloul principal îi va aduce 10 puncte. Câștigătoarea competiției va fi răsplătită cu 1.000 de puncte și un cec în valoare de 1,1 milioane de dolari.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 29 august 2022, un eșec surprinzător suferit în turul inaugural de la US Open, 2-6, 6-0, 4-6, în fața ucrainencei Daria Snigur.

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou: „A fost o greșeală pentru care eu am plătit foarte scump”

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea, spulberată de Sloane Stephens la Indian Wells » Incredibil ce s-a întâmplat în primul set
INDIAN WELLS
Sorana Cîrstea, spulberată de Sloane Stephens la Indian Wells » Incredibil ce s-a întâmplat în primul set
Patrick Mouratoglou și Serena Williams, din nou împreună? » Clipul postat de antrenor, la scurt timp după ce Simona Halep a pus-o la punct pe americancă
SUA
Patrick Mouratoglou și Serena Williams, din nou împreună? » Clipul postat de antrenor, la scurt timp după ce Simona Halep a pus-o la punct pe americancă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
monika.
monika.  •  11 Martie 2024, 15:51

“ Revenire”, dle jurnalist ? Nu mai poate fi vorba. Cine isi ia cariera in serios, nu ajunge condamnat pentru folosirea substantelor dopante. Iar dupa condamnare, practic nu mai existi ca sportiv. Un final oribil, pe care ti l-ai asternut singur, o groaza fara sfarsit ( toata lumea te priveste cu suspiciune, colegii te competitie te ignora, tu stii ce ai facut si stii ca si ei stiu, etc). Fair play!

Freyya
Freyya  •  11 Martie 2024, 15:04

si botoxu' din frunte tot din ceva supliment "accidental"? :))))))))

monika.
monika.  •  11 Martie 2024, 09:06

Va rog, informati- ne complet. Cineva condamnat, prins cu o substanta dopanta, primeste/ accepta un wild card, dupa ce anterior, critica accest gest fata de Sharapova, spunand : “ For the kids, for the young players, it is not OK to help with a wild card the player that was banned for doping”. Asta spune totul despre corectitudinea si caracterul cuiva. In schimb, Tara Moore, la care tribunalul a decis ca este nevinovata, nu a primit acest ajutor, pierzand si locul in clasament, punctele, etc. Este o discriminare care spune multe despre lumea sportului. Aceste lucruri ar trebui corectate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează