SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cum a fost surprinsă Simona Halep de Ekaterina Makarova » George Cosac explică greşelile neforţate ale româncei

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 12:54

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Makarova din sferturile de finală de la Australian Open, scor 4-6, 0-6, iar preşedintele Federaţiei Române de Tenis a vorbit despre cum a surprins-o rusoaica pe numărul 3 WTA.

George Cosac, preşedintele FR Tenis, rămîne cu speranţa că Simona va cîştiga un turneu de Grand Şlem, deşi aceasta a fost eliminată de la Australian Open.

"Greşelile neforţate ale Simonei au fost foarte multe provocate de Makarova. Mingile rusoaicei au surprins-o. Realitatea din teren a fost dură. În sport oricine poate juca perfect, oricine poate avea o zi slabă.

Cu siguranţă rămînem cu speranţa că Halep va cîştiga un turneu de Grand Şlem. Trebuie să recunoaştem că Makarova a fost mai bună, a dat nişte mingi de excepţie", George Cosac la televiziunea sportro.

31 de greşeli neforţate a avut Halep în meciul cu Makarova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
alinar5
alinar5  •  27 Ianuarie 2015, 19:56
Postat de sibelius pe 27 Ianuarie 2015, 15:31

Adica tu crezi ca ea statea toata ziua pe gsp si citea articolele, nu? Si ai terminat si 8 clase?

De unde ma cunosti tu pe mine sa-mi spui ca n-am terminat eu 8 clase? Nu am zis ca a stat pe gsp dar nu cred ca nu vorbea cu nimeni care sa-i spuna ce se scrie in tara. Sau ce spune Facebook-ul. Hai vezi-ti de treaba ta si lasa-ne.

sexilian
sexilian  •  27 Ianuarie 2015, 18:30

cosac asta a fost tenisman sau copil de mingii?

anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Ianuarie 2015, 17:43

Cosac? O alta "fata palida" a tenisului romanesc. Un Ionita mai batran. Vorbeste si el sa se bage in seama. Sa se duca la Galati, sa verifice, ca vine Muguruza si rade de noi...Halep sa puna mana pe racheta si sa invete sa serveasca, ca e lacrima. Necazul nu e ca a pierdut la AO, ci atitudinea Simonei. Chiar si in declaratia de dupa meci ocoleste subiectul ca, din cauza lipsei de pregatire, jocul ei are lacune serioase...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează