SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cum o caracteriza Simona Halep acum 2 săptămîni pe Maria Şarapova într-un interviu acordat Gazetei: "Nu ştiu dacă o să cîştig vreodată"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 14:36

"Nu ştiu cînd va veni momentul să cîştig şi eu un meci împotriva Mariei Şarapova. Nu ştiu dacă o să vină vreodată în cariera asta, dar eu de fiecare dată cînd joc împotriva ei încerc să o dau peste cap, să-mi impun jocul şi să cîştig.

Simona Halep a cîştigat ieri în semifinale cu Andrea Petkovic, scor 6-2, 7-6, iar mîine o va întîlni pe Maria Şarapova în marea finală, liveTEXT pe GSP.RO de la 16:00.

Înainte de începerea turneului de la Roland Garros, Gazeta Sporturilor a fost la Paris pentru un interviu exclusiv cu marea noastră campioană, iar Simona le-a analizat atunci pe adversarele din top 10 WTA, iar pe Serena Williams şi pe Maria Şarapova le-a trecut la cele mai dificile jucătoare. Împotriva adversarei din finală are 3 înfrîngeri din tot atîtea meciuri.

Ce a spus atunci în exclusivitate pentru Gazeta:

Atunci cînd voi juca din nou contra ei sper să îmi trec în palmares o victorie.
Trebuie să progresez, aşa cum am făcut-o şi în ultimul timp, şi sînt sigură că doar prin muncă va veni şi această victorie".

Citeşte şi: Primele declaraţii ale Simonei Halep după performanţa istorică de la RG » Ce spune despre finala cu Maria Şarapova

Simona a vorbit atunci şi despre principalul obiectiv al său, calificarea în sferturi, depăşit cu brio la acest Roland Garros: "Îmi doresc să ajung cel puţin în sferturi. Am avut un început bun de sezon, am ajuns în finala de la Madrid şi vreau un parcurs cît mai lung şi la Paris”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dangp
dangp  •  06 Iunie 2014, 15:02

Bafta Simona! Iti tin pumnii ca sa castigi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează