SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Dan Petrescu, gata de orice pentru a o vedea pe Emma Răducanu la Transylvania Open: „Mă gândeam să-mi fac o intrare ca ziarist”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat luni, 25 octombrie 2021 23:34 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 23:49

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că și-ar dori să asiste la meciul Emmei Răducanu de marți, din cadrul Turneului Transylvania Open, desfășurat la Cluj.

Programul zile de marți la Transylvania Cup

Deși accesul spectatorilor în tribune este închis, conform noilor prevederi propuse de CNSU și aprobate de Guvernul României, „Bursucul” speră să poată asista la meciul Emmei Răducanu, fiind gata chiar și să se „deghizeze” în ziarist.

„Ne-am obișnuit (n.r. - fără fani în tribune), am mai stat un an. Mă gândeam să-mi fac o intrare ca ziarist. Să nu mă filmați :D Aș vrea să merg, poate sunt lăsat, că sunt cetățean de onoare al Clujului. Îmi pun mască, stau cuminte. Chiar vreau să o văd pe Emma. Pe Simona am văzut-o de foarte multe ori, dar pe Emma niciodată”, a declarat Dan Petrescu.

Emma Răducanu, primul discurs în fața suporterilor români: „Vă iubesc!”

Emma Răducanu a ajuns vineri seara în România. La una dintre ultimele ședințe de pregătire, Emma a rostit câteva cuvinte în română în fața publicului care a adorat momentul. 

„Nu vorbesc foarte bine, dar pot să încerc. Vreau să vă mulțumesc foarte mult. Oamenii au fost foarte prietenoși cu mine, mi-a fost dor de voi. Iubesc România și publicul de aici”, a spus Emma, vizibil emoționată, în aplauzele spectatorilor.

 Duminică a fost ultima zi în care tribunele arenelor sportive au putut fi populate în România. De azi, accesul fanilor este interzis cel puțin pentru o lună.

Emma Răducanu va avea o adversară dificilă în primul tur, pe Polona Hercog (123 WTA). Întrebată cine o antrenează în acest moment, Emma a răspuns: „Eu însămi”. Adolescenta britanică s-a despărțit recent de Andrew Richardson, cel care a ghidat-o în triumful de la US Open. Carlos Rodriguez este favorit să devină noul antrenor al Emmei.

Citește alte știri din tenis:

Simona Halep, laude pentru Emma Răducanu înainte de debutul la Transylvania Open: „Are un viitor luminos”

Elina Svitolina a luat o decizie importantă: „După 5 ani, e momentul să o luăm pe căi separate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  26 Octombrie 2021, 07:40

Am auzit si ca Radu Niculescu este tot fan Emma

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  26 Octombrie 2021, 05:31

Păcat ca nu putem vedea un meci cu Ema și fitoasa în direct, nu de alta, dar 98% țineau cu englezoaica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează