SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Simona Halep, laude pentru Emma Răducanu înainte de debutul la Transylvania Open: „Are un viitor luminos”

Simona Halep +31   FOTO
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 21:56 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 22:34

Simona Halep (19 WTA) a lăudat-o pe Emma Răducanu (24 WTA) înaintea debutului celor două sportive la turneul de la Cluj, spunând că aceasta are un viitor frumos, fiind o tenismenă cu un potențial uriaș, care poate ajunge repede în Top 10 mondial.

Programul zile de marți la Transylvania Cup

Simona a recunoscut că a discutat cu Emma Răducanu la Cluj, declarându-se onorată că tânăra vedetă a tenisului mondial o consideră un model și spune că românii au „adoptat-o” repede pe britanica cu origini românești.

„Nu am vorbit cu Emma despre tenis. Este o onoare să spună despre mine că am fost un model și o inspirație pentru ea. Mă bucur că a spus aceste lucruri. Oricum, noi am adoptat-o, ca să zic așa, suntem mândri de ea. Iar Răducanu este un nume autohton, lumea o consideră româncă. Va avea mulți fani aici. 

Ceea ce a reușit la US Open este incredibil. Are tot meritul, pentru că a jucat extraordinar. A avut un mental extraordinar. A arătat un tenis foarte bun, o mișcare foarte bună în teren. Cred că are potențialul de a câștiga orice, din moment ce este deja câștigătoare de Grand Slam. 

Poate să intre în top 10 WTA foarte repede. Are un viitor luminos dacă o ține tot așa. Presiunea este pe umerii ei. Ar fi bine să ne bucurăm de tenisul ei, de modul în care se prezintă. Este foarte drăguță, dar trebuie să aveți răbdare cu Emma Răducanu”, a declarat Simona Halep presei britanice, potrivit news.ro.

Emma Răducanu debutează marți la Transylvania Cup

Mâine va fi debutul Emmei Răducanu în România, țară de unde este tatăl ei. Jucătoarea din Marea Britanie va avea o adversară dificilă în primul tur, pe Polona Hercog (123 WTA).

În timp ce Simona Halep (18 WTA), principala favorită a turneului din Cluj-Napoca, va evolua abia miercuri, împotriva unei alte jucătoare din România: Gabriela Ruse (85 WTA). Ora va fi anunțată ulterior de organizatori.

Simona Halep, antrenându-se la Transylvania Open

Citește alte știri din tenis:

„Vreau să progresez pe partea de agresivitate” » Halep, declarații importante despre viitor + participă la un nou turneu

Emma Răducanu, gata de primele meciuri de la Transylvania Open: „Totul e mai rapid după US Open! Sunt încă nouă în circuit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
267890
267890  •  26 Octombrie 2021, 11:42

Se va fâsâi in 2 timpi și 3 mișcări. Numai rânjetul varămâne de ea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează