SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP - IGA SWIATEK // Darren Cahill rămâne aproape de Simona Halep: „Încă vorbesc cu el” » Secretul din spatele succesului

Simona Halep, alături de Darren Cahill și Daniel Dobre // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep, alături de Darren Cahill și Daniel Dobre // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 10:10

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) joacă azi contra polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA) în optimile de finală de la Roland Garros. Partida este pe arena centrală „Philippe Chatrier” și va începe în jurul orei 17:30.

Daniel Dobre, antrenorul actual al Simonei Halep, a dezvăluit că încă păstrează legătura cu australianul Darren Cahill, fostul antrenor al româncei.

Încă vorbesc cu Darren Cahill. Cunoaște circuitul mai bine decât mine. A găsit o modalitate să scoată ce e mai bun din Simona Halep. Nu este vorba doar despre tenis. A lucrat foarte bine și la partea emoțională și mentală a jocului.

El a reușit multe pentru că ea și-a deschis mintea și sufletul în fața lui. Nu pot fi Darren. Trebuie să încerc lucruri diferite, dar de cele mai multe ori încerc să merg pe același drum. Este calea Simonei, dar cu mici variații pentru a păstra totul nou. Darren este tatăl succesului ei, iar eu sunt unchiul”, a declarat Daniel Dobre pentru site-ul turneului de la Roland Garros.

„E un vis să o antrenez pe Simona. Ea e o perfecționistă. Trebuie să fii foarte, foarte atent” Daniel Dobre

Citește și:

Campioana și asaltul adolescentelor! Simona e una dintre puținele jucătoare de top rămase în cursă la Roland Garros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
233786397008461
Florea Paun  •  03 Iunie 2019, 21:02

Unii romani ca ray51 sint chiar mai perfectionisti decit Simona. Bineinteles, el e la o categorie superioara, i se cunosc toate succesele. Atitea titluri, atita glorie....Are calitatea necesara de a cerfe mai mult de la Simona. Vorba aia, e de-ai nostri.Vesnic nemultumit. Chiar , Halep e singura pe care stimabilul o aude icnind pe teren. O fi surd.Sau , asa cum sintem noi , ne deranjeaza succesul altora si insuccesul nostru.

ray51
ray51  •  03 Iunie 2019, 12:20

Daniele, invat-o sa faca 'stopuri' si sa schimbe lejer dreapta-stanga. Ca un unchi ... Poate o determini si sa icneasca in alte imprejurari nu pe terenul de tenis.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează