SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO + FOTO Daniil Medvedev a trecut de Carlos Alcaraz în semifinalele US Open » Duel spectaculos cu Novak Djokovic în ultimul act

Rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP) a trecut de spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani, numărul 1 ATP), scor 7-6, 6-1, 3-6, 6-3, și s-a calificat în finala US Open, acolo unde îl va înfrunta pe sârbul Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP). +11   FOTO
Rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP) a trecut de spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani, numărul 1 ATP), scor 7-6, 6-1, 3-6, 6-3, și s-a calificat în finala US Open, acolo unde îl va înfrunta pe sârbul Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP).

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 08:24 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 08:52

Rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP) a trecut de spaniolul Carlos Alcaraz (20 de ani, numărul 1 ATP), scor 7-6, 6-1, 3-6, 6-3, și s-a calificat în finala US Open, acolo unde îl va înfrunta pe sârbul Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP). 

Novak Djokovic și-a aflat adversarul din finala turneului de la US Open, după ce trecuse de americanul Ben Shelton (20 de ani, numărul 47 ATP) în semifinale, scor 6-3, 6-2, 7-6. 

O colegă din circuit a lansat campania „Dreptate pentru Simona Halep”: „S-a ajuns prea departe!” » Sute de reacții
Dreptate pentru Simona
O colegă din circuit a lansat campania „Dreptate pentru Simona Halep”: „S-a ajuns prea departe!” » Sute de reacții

Sârbul va da în ultimul act al turneului american peste rusul Daniil Medvedev, care a trecut de Carlos Alcaraz în 4 seturi, la capătul unui meci care a durat 3 ore și 22 de minute. 

VIDEO. Daniil Medvedev a trecut de Carlos Alcaraz și îl va înfrunta pe Novak Djokovic în finala US Open 

Primul set a fost unul foarte strâns. Carlos Alcaraz a condus cu 1-0, 2-1, 3-2, 4-3, 5-4 și 6-5, dar a fost fiecare dată egalat de Daniil Medvedev, care a dus prima parte a meciului în tie-break. 

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
+7 FOTO

Acolo, rusul a revenit de la 0-1, a profitat de greșelile forțate ale lui Carlos Alcaraz, și s-a impus cu 7-3. 

Rusul a început bine al doilea set. A condus cu 3-0, Carlos Alcaraz a redus din handicap, 3-1, dar Medvedev s-a desprins și a câștigat cu 6-1, după numai 38 de minute. 

Setul al treilea i-a revenit lui Carlos Alcaraz. Ibericul a condus cu 1-0, a fost egalat, dar s-a desprins la 4-1. Medvedev a mai luat un game, 4-2, dar Alcaraz a făcut apoi 5-2. Rusul și-a mai trecut în cont un game, 5-3, dar în cele din urmă actul al treilea al meciului a fost câștigat de Alcaraz, după 47 de minute. 

În al patrulea set al partidei, Daniil Medvedev a condus cu 1-0, dar Alcaraz a revenit. Rusul a trecut din nou în avantaj, dar a fost iar egalat. Medvedev a făcut 4-2, pe serviciul lui Alcaraz, iar după aceea s-a desprins la 5-2. 

Spaniolul a mai câștigat un game, 5-3, dar soarta partidei a fost tranșată definitiv de Daniil Medvedev, 6-3, după o oră de joc scursă din setul 4. 

Citește și: 

Cunoscut tenismen australian, bătut cu pumnii și picioarele în afara unui salon de tatuaje din țara natală: „Ridică-te, câine!”

A trecut de Cîrstea, dar s-a oprit în semifinale în fața senzației din SUA » Cum arată finala feminină la US Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Trandafir
Trandafir  •  09 Septembrie 2023, 18:50
Postat de parpalache pe 09 Septembrie 2023, 16:44

Nu știu daca Medvedev și Șabalenka au curaj sa faca așa ceva(având in vede naționalitatea lor„damnata”),dar Djokovic...Hm!Djokovic- care la 36 de ani- intoarce câștiga meciuri,intorcând de la 0-2 la seturi(de ex. cu ungurul Djere)-dupa...o pauza de vestiar!Iar organizatorii știu și ei dar„aleg”sa iși „protejeze” vedetele,din rațiuni de...marketing!

Aveti perfecta dreptate. Eu doar am glumit.

bimbaq
bimbaq  •  09 Septembrie 2023, 17:31
Postat de parpalache pe 09 Septembrie 2023, 16:46

.Hm!Djokovic?!Care la 36 de ani- intoarce câștiga meciuri,intorcând de la 0-2 la seturi(de ex. cu ungurul Djere)-dupa...o pauza de vestiar!Iar organizatorii știu și ei dar„aleg”sa iși „protejeze” vedetele,din rațiuni de...marketing!

Ce faci bre, iti dai copy&paste singur :-))) Si eu sunt convins ca si-a bagat in vena o doza tripla de mRNA la vestiar, altfel nu se explica!

Stradivarius
Stradivarius  •  09 Septembrie 2023, 16:50

Meciul dintre Alcaraz si Medvedev a fost , pana acum, cel mai frumos al turneului, cu un nivel de joc incredibil. Medvedev as-a adaptat si a invatat sa joace intelligent, ca sa dezarmeze stilul atletic and agresiv al lui Alcaraz. Si nici unul dintre ei nu s-au gandit la conotatii politicecpe teren, atunci cand jucau. Numai comentatorii de aici ii fac pe jucatori pioni in interpretari politice, in loc sa aprecieze spectacolul sportiv oferit de efortul si talentul celor doi jucatori.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează