SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Medvedev a clacat sub presiune și e OUT de la Indian Wells » Novak Djokovic revine pe locul 1 mondial

Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) a fost eliminat în „șaisprezecimile” Indian Wells, de Gael Monfils (35 de ani, 28 WTA), scor 6-4, 3-6, 1-6. Rusul va pierde poziția de lider mondial în fața lui Novak Djokovic (34 de ani).
Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) a fost eliminat în „șaisprezecimile” Indian Wells, de Gael Monfils (35 de ani, 28 WTA), scor 6-4, 3-6, 1-6. Rusul va pierde poziția de lider mondial în fața lui Novak Djokovic (34 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 22:22 / Actualizat luni, 14 martie 2022 23:04

Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) a fost eliminat în „șaisprezecimile” Indian Wells, de Gael Monfils (35 de ani, 28 ATP), scor 6-4, 3-6, 1-6. Rusul va pierde poziția de lider mondial în fața lui Novak Djokovic (34 de ani).

Daniil Medvedev nu a făcut față presiunii de la Indian Wells, prima competiție la care a participat în calitate de lider mondial. Tensiunea a fost amplificată de războiul lansat de Rusia în Ucraina, unul care a atras sancțiuni și întrebări incomode inclusiv în tenis. 

Sergiy Stakhovsky, dezvăluiri uluitoare de pe frontul din Ucraina: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Sergiy Stakhovsky, dezvăluiri uluitoare de pe frontul din Ucraina: „Patrulez cu o vestă făcută în casă și cu o armă în mână”

Medvedev, învins de Monfils în „șaisprezecimile” Indian Wells

Serviciul lui Medvedev a fost astăzi îngrozitor, cu apogeul atins în setul secund, când a pus în teren doar 46% din primele mingi. Rusul a supraviețuit în actul inaugural, câștigat cu 6-4.

Energia lui Monfils a dominat apoi disputa. Francezul s-a apărat impecabil, a scos mingi din poziții imposibile și a provocat erori necaracteristice din partea liderului mondial. 

Medvedev a avut și o ieșire nervoasă în finalul setului secund, a rupt racheta și a fost apostrofat de întreaga audiență. Momentul l-a marcat, iar în decisiv a fost doar o umbră. 

Medvedev a clacat sub presiune și e OUT de la Indian Wells » Novak Djokovic revine pe locul 1 mondial

Gael s-a distrat și merge în optimile de finală, unde va da peste senzația Carlos Alcaraz (19 ATP), câștigător astăzi în fața lui Roberto Bautista-Agut (15 ATP), scor 6-2, 6-0.

Novak Djokovic revine pe locul 1 ATP

Novak Djokovic nu a primit permisiunea de a participa la Indian Wells, fiind nevaccinat, dar va reveni pe prima treaptă a clasamentului mondial începând de luni. 

Sârbul nu a avut puncte de apărat și va rămâne la borna 8.465. Medvedev a pierdut teren, 8.410 puncte. Alexander Zverev poate să iasă de pe podium, în funcție de parcursul pe care Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas îl vor avea în această săptămână.

Citește și alte știri din tenis:

Înainte de duelul cu Sorana Cîrstea, Halep explică relația cu noul antrenor: „Asta îmi doresc foarte mult”

Murray face o paralelă cu fotbalul, pentru a-i da o lecție lui Naomi Osaka: „Cum de e permis așa ceva?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează