SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Daniil Medvedev, zdrobit de Cilic în optimile de la Roland Garros

Daniil Medvedev/ foto: Imago Images
Daniil Medvedev/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 09:30 / Actualizat marti, 31 mai 2022 10:16

Daniil Medvedev (26 de ani, 2 ATP), a fost eliminat de Martin Cilic (33 de ani, 23 ATP) de la Roland Garros, scor 2-6, 3-6, 2-6, în optimile de finală.

Sportivul din Rusia a fost învins categoric, în doar o oră și 45 de minute, și a ratat șansa de a juca în sferturi împotriva conaționalului său, Andrey Rublev (24 de ani, 7 ATP). Înaintea acestui meci, Medvedev nu pierduse niciun set în actuala ediție de la Roland Garros.

Dinamo se înscrie în regula-faliment » Uluitor ce s-a întâmplat cu cele 18 echipe care erau în Liga 1 acum 10 ani! O singură excepție
Dinamo în Liga 2
Dinamo se înscrie în regula-faliment » Uluitor ce s-a întâmplat cu cele 18 echipe care erau în Liga 1 acum 10 ani! O singură excepție

Medvedev, eliminat în optimi la Roland Garros

Meciul dintre Medvedev și Cilic a avut un început echilibrat. Fiecare jucător a câștigat pe propriul serviciu în primele 5 game-uri, însă croatul a făcut break la 3-2 și nu a mai pierdut niciun game până la finalul setului.

Începutul setului secund a fost în oglindă cu primul. La 5-2 pentru Cilic, Medvedev și-a câștigat categoric game-ul, însă a fost zdrobit pe serviciul jucătorului din Croația și a pierdut cu 3-6.

Setul 3 a început dezastruos pentru Medvedev, care a pierdut încă din primul game pe propriul serviciu. La 4-0 pentru Cilic, rusul a câștigat pentru prima dată pe propriul serviciu, însă nu a fost suficient. Numărul 23 ATP și-a continuat demonstația de forță și s-a impus în final cu 6-2. 

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu a tras concluziile după eliminarea de la Roland Garros: „Nu am mai reușit să variez loviturile. Ea a greșit puțin”

Puștiul Rune a făcut meciul vieții la Roland Garros, dar toate camerele au fost îndreptate spre sora lui: „N-am văzut producător mai obsedat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Mai 2022, 12:21

Medveev un rus adevarat ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează