SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Daniil Medvedev e în semifinalele Australian Open, după 0-2 la seturi și peste 4 ore de luptă » Derapaj în setul 4: „Cât de prost să fie? Idiotul!”

Daniil Medvedev // FOTO: Guliver/GettyImages +16   FOTO
Daniil Medvedev // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 16:15 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 16:52

Rusul Daniil Medvedev (2 ATP, 25 de ani) este în semifinalele Australian Open, după un meci maraton contra canadianului Felix Auger-Aliassime (9 ATP, 21 de ani), scor 6-7(4), 3-6, 7-6(2), 7-5, 6-4.

  • Rafael Nadal – Matteo Berrettini și Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas sunt semifinalele masculine de la Australian Open 2022
  • Cele două meciuri se vor juca vineri. Finala e programată duminică

După un meci spectaculos, de 4 ore și 38 de minute, Medvedev, favoritul caselor de pariuri la câștigarea turneului, s-a calificat în semifinalele Australian Open.

Stefanos Tsitsipas e în semifinalele Australian Open » Prestație sigură, într-un meci întrerupt timp de 18 minute
AUSTRALIAN OPEN
Stefanos Tsitsipas e în semifinalele Australian Open » Prestație sigură, într-un meci întrerupt timp de 18 minute

Auger-Aliassime a început tare meciul. Acesta a jucat dezinvolt, a fost agresiv și a profitat de faptul că Medvedev a comis multe erori neforțate. Canadianul a câștigat primele două seturi, 7-6, 6-3 și părea cu un pas în semifinalele Australian Open.

Daniil Medvedev, revenire spectaculoasă 

În setul 3, rusul și-a ridicat nivelul jocului și a reușit să comită mai puține greșeli. Cei doi jucători au mers cap la cap și setul a ajuns în tie-break, acolo unde Medvedev a cedat doar două puncte.

Medvedev, criză de nervi în setul 4

În setul 4, la 2-1 pentru adversarul său, Daniil s-a enervat. Acesta a fost nemulțumit că un operator a schimbat imaginea de pe ecranul din arenă când Auger-Aliassime servea și astfel l-a derutat.

„Acel operator este foarte prost. A pus un prim plan cu fața cu Felix înainte să returnez. Cât de prost poate să fie? Idiotul! Trebuie să nu minte ca să faci asta. Incredibil!” , a spus Daniil, nervos, către arbitrul de scaun.

Minge de meci ratată de Auger-Aliassime

În setul patru, Auger-Aliassime a ratat șansa de a închide meciul. La 5-4, pe serviciul rusului, canadianul a ratat o minge de meci. Medvedev a revenit, a câștigat setul cu 7-5 și a trimis meciul în decisiv.

Șansa ratată l-a apăsat pe Felix în ultimul set. La 1-1, canadianul și-a pierdut serviciul, iar Medvedev s-a menținut în față până la final. A câștigat setul decisiv cu 6-4 și s-a calificat în semifinale.

VIDEO Ultimul punct al meciului Daniil Medvedev - Felix Auger-Aliassime

Citește și: 

Toată arena a început să huiduie! Moment controversat în „sferturile” Australian Open

Shapovalov continuă tirada la adresa lui Nadal: „Are parte de un tratament special, 100%! Mie nu mi-au permis să fac ce a făcut el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1126914314145537
Marin-costin Garbo  •  26 Ianuarie 2022, 17:40

Nu stiu daca tu ai vazut meciul daca l-ai fi vazut a-i fi spus ce a scris Medvedev pe cammera Not Tired !!!

tipsy
tipsy  •  26 Ianuarie 2022, 17:19

Ce de clisee, nu cred ca autorul a vazut meciul. De fapt, sunt sigur, fiindca intamplator chiar stiu cum se scriu majoritatea articolelor la gsp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează