SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Shapovalov continuă tirada la adresa lui Nadal: „Are parte de un tratament special, 100%! Mie nu mi-au permis să fac ce a făcut el”

. Jucătorul canadian a criticat atitudinea lui Rafa și deciziile luate de arbitrul de scaun.
. Jucătorul canadian a criticat atitudinea lui Rafa și deciziile luate de arbitrul de scaun.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 18:16 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 20:04

Rafael Nadal (35 de ani, locul 5 ATP) l-a învins pe Denis Shapovalov (22 de ani, 14 ATP), scor 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3, și s-a calificat în semifinalele Australian Open 2022. Jucătorul canadian a criticat atitudinea lui Rafa și deciziile luate de arbitrul de scaun. 

Rafael Nadal a avut probleme la stomac și a încercat să încetinească jocul pe cât de mult posibil, așteptând ca medicamentele să își facă efectul. Shapovalov a fost deranjat e atitudine și a strigat către arbitrul de scaun, chiar în timpul meciului: „De ce nu îl sancționezi? Sunteți toți corupți!”.

Medvedev, ieșiri necontrolate la Australian Open » Ce a strigat, repetat, la adresa adversarului și de ce îi acuză pe organizatori: „Eu ce trebuie să fac?!”
Australian Open
Medvedev, ieșiri necontrolate la Australian Open » Ce a strigat, repetat, la adresa adversarului și de ce îi acuză pe organizatori: „Eu ce trebuie să fac?!”

Denis Shapovalov: „Nadal are parte de un tratament special”

Shapovalov și-a continuat tirada și în timpul conferinței de presă de după meci. 

„Rafa este un jucător incredibil. Dar ar trebui să existe niște limite, niște reguli pe care să le respecți. E tare frustrant. Simți că nu joci doar împotriva unui jucător, ci și împotriva arbitrului, împotriva unor lucruri mult mai importante. E dificil. A fost o pauză foarte lungă după setul cu numărul 4. Mi-a dispărut toată încrederea”, a spus Shapovalov.

25 de secundeeste timpul pe care jucătorii îl au la dispoziție între două servicii

Întrebat dacă simte că Nadal primește un tratament preferențial, canadianul a spus: „Evident! 100% primește, 100%! În toate celelalte meciuri pe care le-am jucat aici s-a jucat foarte repede. Asta pentru că arbitrul de scaun respecta regulamentul și sancționa depășirea timpului

Astăzi, primele două seturi s-au terminat după o oră și jumătate. Tragea de timp după fiecare punct. I s-a dat atât de mult timp de răgaz între seturi... 

Anul trecut, pentru exact același motiv, mie nu mi s-a permis să merg la vestiar, pentru că tocmai cerusem un time-out medical. Nu contest fapul că ar fi avut probleme medicale astăzi. Dar cum poți chema doctorul, apoi să mergi la baie? Asta în aceeași pauză, fără să jucăm vreun game. Nu e drept, asta simt”, a spus Shapovalov.

VIDEO Rezumatul înfruntării dintre Rafael Nadal și Denis Shapovalov

Citește și alte știri de la Australian Open: 

VIDEO Nick Kyrgios a lovit involuntar un copil cu o minge la Australian Open. Ce a urmat a ridicat tribunele în picioare

Madison Keys - Ashleigh Barty, prima semifinală de la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
895810720478740
Adrian Suciu  •  27 Ianuarie 2022, 03:04

Sper sa-i vina rusul de hac lui Nadal pentru magaria care i-au facut-o lui Nole ca sa ii faca culoar lui Nadal! Se vede ca e in joc al 21-lea trofeu si titlul de GOAT. Halal spectacol!

carol_k
carol_k  •  26 Ianuarie 2022, 07:28

Mie nu-mi place stilul lui Nadal, n-am tinut niciodata cu el dar acum ii dau mare dreptate. Ceea ce face Shapo nu este OK, n-am sa tin niciodata cu frustratii, cu nevricoșii , indiferent de situatie. Daca de acum se comporta ca un apucat, mai tarziu ce va face?!

10155633308976552
Cornel Perju  •  26 Ianuarie 2022, 03:57
Postat de 267890 pe 25 Ianuarie 2022, 19:02

Tratament preferential e putin spus. Daca facea asa ceva Titi sau Nole tot ATP-ul se inflama. De fapt nu e nicio surpriza ce s-a intamplat in meciul cu Sapo, lui Nadal i s-a facut pârtie inca din start prin eliminarea lui Nole. Tare as vrea ca Beretini sau Medvedev sa-l scoata din cursa asta murdară.

ai memnoria foarte scurta. In finala de anul trecut, Djoko era condus cu 2-0 si era la pamant. Si-a luat pauza de "***' si dupa aia l-a spulberat pe Thiem. La Roland Garos, poveste identica cu Tsisipas. *** a ajuns la niste cote uriase in tenisul mondial dar din pacate doar unii sunt favorizati si asta se vede deja cu ochiul liber

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează