SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Darren Cahill și gameul jucat de Simona Halep, care l-a lăsat mască: „Vechea Simona ar fi renunțat”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 15:26

Darren Cahill, 54 de ani, a susținut o conferință de presă în care a vorbit pe larg despre colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul australian a vorbit despre momentul de la Australian Open 2020 care l-a impresionat cel mai mult. 

Alături de Artemon Apostu-Efremov, cel de-al doilea antrenor al Simonei Halep, Darren a vorbit despre ultima victorie a jucătoarei noastre, cu Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA), scor 6-4, 6-4 (Detalii AICI)

Darren Cahill: „Vechea Simona Halep ar fi lăsat să-i scape acel game, dar a refuzat să renunțe”

 „Din punctul meu de vedere, relația noastră a rămas la fel. Simona e la fel de stresată pe teren cum era și înainte, dar încearcă să învețe să stăpânească și să controleze acest fapt. 

Arti și eu am vorbit după 4-4 și 40-40 în setul al doilea, după ce a lăsat două break-uri să-i scape, având șanse la 4-3, a revenit la 4-4. Vechea Simona ar fi lăsat să-i scape acel game, dar a refuzat să renunțe. De acest lucru sunt cel mai mândru, că e capabilă să lupte atunci când lucrurile sunt împotriva ei. Aceasta este marea schimbare pe care am văzut-o în ultimii doi-trei ani”. 

+16 FOTO

Cahill: „Halep va fi la fel de nervoasă”

Unele lucruri nu se schimbă însă. „Simona Halep va fi la fel de nervoasă cum a fost și la meciul precedent. Lucrul minunat în acest moment în WTA este că sunt multe fete cu povești impresionante din țări diferite, cu stiluri diferite. E o situație foarte bună care produce meciuri extraordinare”.  

Povestea horror cu Anett Kontaveit, adversara Simonei Halep la Australian Open: „Ceva a scăpat repede de sub control, m-au sunat de la spital”

Simona Halep - Anett Kontaveit, miercuri dimineață, ora 02:00

Simona Halep joacă miercuri dimineață, de la ora 02:00, cu Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA) în sferturile Australian Open 2020. Câștigătoarea meciului o va înfrunta în semifinale pe învingătoarea din duelul Garbine Muguruza - Anastasia Pavlyuchenkova.

Citește și:

Darren Cahill, povestea anului despre Simona Halep: „Fata mea a început să plângă, credeam că de bucurie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează