SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Darren Cahill, remarcă interesantă despre obstacolele din calea Simonei Halep: „Este incredibil unde a ajuns WTA!”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-4 și va juca în sferturile de finală de la Australian Open 2021 împotriva Serenei Williams (39 de ani, 11 WTA). +40   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-4 și va juca în sferturile de finală de la Australian Open 2021 împotriva Serenei Williams (39 de ani, 11 WTA).

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 18:47 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 20:59

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-4, și va juca în sferturile de finală de la Australian Open 2021 împotriva Serenei Williams (39 de ani, 11 WTA). Darren Cahill a remarcat traseul infernal pe care îl are românca, dar și diversitatea din topul WTA.

Simona Halep are un traseu extrem de dificil în drumul spre titlu la Australian Open. Sportiva din România a eliminat deja o câștigătoare de Grand Slam, pe Iga Swiatek, și mai poate înfrunta încă 3 până la atingerea obiectivului. În „sferturi” joacă împotriva Serenei Williams. Naomi Osaka ar putea (3 WTA) obstacolul din semifinale, iar liderul mondial Ashleigh Barty e mare favorită pe jumătatea ei de tablou, pentru un loc în ultimul act. Darren Cahill a comentat situația și a remarcat faptul că principalele favorite ale turneului vin din toate colțurile lumii: Halep (Europa), Williams (America de Nord), Barty (Australia) și Osaka (Asia). 

Darren Cahill, despre parcursul lui Halep la Australian Open 2021

„Este incredibil unde a ajuns WTA. Simona a jucat azi contra campioanei de la Paris, urmează Serena Williams, Naomi Osaka şi posibil Barty în finală. E grozav, nu? E incredibil că putem discuta despre astfel de meciuri, despre atâtea personalități diferite și culturi diferite. Ceea ce avem azi în WTA e un mix fabulos, un produs excelent. Doar lucruri bune pot rezulta din asta”, a declarat Darren Cahill, într-o conferință de presă susținută alături de Artemon Apostu-Efremov.

VIDEO. Ion Țiriac: „Finala Halep - Serena Williams, una dintre cele mai mari satisfacții din cariera mea”

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Ce s-a întâmplat cu cotele de la Australian Open, după meciurile de duminică » Cine e favorita bookmakerilor în duelul Halep vs Serena

Simona Halep, lăudată de Mats Wilander după victoria de la Australian Open! Ce a descoperit campionul suedez

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează