SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Darren Cahill revine lângă Simona Halep » Ce se întâmplă cu Andrei Pavel

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 15:19

Simona Halep a plecat astăzi spre SUA pentru a participa la turneul de la Indian Wells și spune că-l va avea alături de ea, din nou, pe antrenorul Darren Cahill.

"Am vorbit aproape zilnic, el (n.r. Darren Cahill) a plecat deja de acasă, îi trebuie ceva timp să ajungă oriunde din Australia. Totul e OK, am fost cu Andrei (n.r. Pavel) zilele astea, cu Teo (n.r. Cercel), preparatorul fizic, Andrei (n.r. Crisofor) fizioterapeut, am avut echipa lângă mine", a declarat liderul WTA, la TV Digi Sport, la plecarea spre SUA.

Andrei Pavel i-a ținut locul lui Cahill la turneul de la Doha. Simona își dorește o colaborare de lungă durată cu antrenorul român.

"Sunt foarte OK lucrurile şi mi-aş dori să dureze mult mai mult. Ne înţelegem bine şi este un mare plus pentru echipa mea", a adăugat Halep.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  01 Martie 2018, 22:15

ce va mai plaaace sa bagati strambe si barfe. va uitati si voi putin cum arata fituica voastra din exterior si in ce stadiu ati adus-o cu aceste non-stiri si non-valori pe care le promovati de ani de zile? pai ce sa se intample cu Pavel? el este antrenorul lui Halep, la fel cum Cahil este antrenorul ei. Cu Cahil are un contract pentru anumite turnee si cu Pavel altul. Deci ce se poate intapla cu Pavel, in afara de faptul ca o sa o antreneze in continuare pe Halep?

ray51
ray51  •  01 Martie 2018, 10:01

Viteza+executii+minte --> victorii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează