Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile despre sport și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

DA, AM ÎNȚELES


TENIS    •   WTA

Darren Cahill s-a revoltat pe Twitter: "Este ridicol" » Solicitarea antrenorului Simonei Halep înainte de US Open

FOTO: Guliver/GettyImages

FOTO: Guliver/GettyImages

Vineri, 13 Aprilie

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, s-a arătat nemulțumit de decizia organizatorilor de la US Open, care vor să introducă penalizări pentru tenismenii care depășesc 25 de secunde înainte de serviciu.



Potrivit New York Times, la prima abatare jucătorul va primi un avertisment, la a doua abatare va pierde punctul, iar la a treia va pierde game-ul. În prima fază, Cahill s-a arătat nemulțumit de pedepsirea jucătorilor, postând un mesaj de nemulțumire.

"Este excelent că se introduce un cronometru la serviciu, dar penalizările sunt ridicole. Prima dată un avertisment, apoi pierderea unui punct, iar la a treia abatere pierzi game-ul! Ar trebui să fie mereu pierderea primului serviciu! Și ce se va întâmpla dacă un jucător aruncă mingea greșit? Se resetează cronometrul sau timpul curge și jucătorul e penalizat?", a fost primul mesaj al antrenorului australian.

Ulterior, Cahill a revenit și a dezvăluit că unele informații sunt false și a cerut lămuriri de la organizatorii US Open.

"Tocmai am fost anunțat că unele detalii prezentate de New York Times sunt incorecte. Aștept cu nerăbdare lămuriri din partea USTA. Până atunci, să luăm o gură de aer", a adăugat Cahill.

clipboard01

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

ray51  •  14 Aprilie 2018, 10:12

In conditiile astea a existat o frantuzoaica ce s-ar fi lasat de tenis. In momentul serviciului, isi aseza de 3-4 ori parul, isi potrivea cu mare grija piciorul pe linia de fund, batea mingea de 3-4 ori si mima serviciul de alte 3-4 ori. Era avertizata constant de catre arbitru. Astazi, Konta pierde secunde pretioase la serviciu. Chiar si Masa are momentele ei de intarziere...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase