SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO O jucătoare de top vrea să lase tenisul pentru modelling + Adoră fotbalul și e fanul lui Mircea Lucescu

Ucraineanca Dayana Yastremka (20 de ani, 29 WTA) vrea să urmeze o carieră în modelling, dar după ce va cuceri cel puțin un turneu de Grand Slam. +29   FOTO
Ucraineanca Dayana Yastremka (20 de ani, 29 WTA) vrea să urmeze o carieră în modelling, dar după ce va cuceri cel puțin un turneu de Grand Slam.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 20:10 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 20:45

Ucraineanca Dayana Yastremka (20 de ani, 29 WTA) vrea să urmeze o carieră în modelling, dar după ce va cuceri cel puțin un turneu de Grand Slam. 

Dayana Yastremska este una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale noii generații. Are un stil agresiv de joc, cu lovituri extrem de puternice din spatele terenului și cu un serviciu care depășește des 170 km/oră. Sportiva din Ucraina are deja 3 titluri WTA în palmares, la Hong Kong 2018, Hua Hin 2019 și Strasbourg 2019. Cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam a fost anul trecut, la Wimbledon, un tur 4. 

Yastremska, tentată de modelling

Dayana a cochetat deja cu o carieră de model. A fost protagonistă în mai multe pictoriale și a rămas fascinată de acest domeniu. Ucraineanca a declarat în presa din țara natală: „M-am gândit la o carieră în modelling, dar mai târziu. Prima dată trebuie să câștig un turneu de Grand Slam”.

FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
+25 FOTO

Yastremska, fanul echipei lui Mircea Lucescu

În același interviu, Dayana a vorbit despre pasiunea ei pentru fotbal: „Îmi place foarte mult, obișnuiesc să și joc când am timp. Susțin Dinamo Kiev și Barcelona. Nici nu pot descrie cât de mult îmi lipsesc fanii, atât în tenis, cât și în fotbal. Îmi place să joc pentru voi!” 

Am două melodii gata de înregistrat. Oamenii nu înțeleg că acesta e hobby-ul meu și că îl fac în timpul liber. Unii îmi scriu că atenția mi-e distrasă de la tenis, au o atitudine negativă. Chiar mă întreb dacă ar trebui să merg mai departe.
- Dayana Yastremska

2.111.467 de dolaria câștigat Dayana Yastremska din tenis

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO S-a despărțit de iubita lui româncă, apoi a șocat lumea tenisului: ce a reușit Alexander Zverev să facă în ultimele săptămâni

Motivul surprinzător pentru care Simona Halep și celelalte jucătoare sunt discriminate în circuit: „90% din oameni văd tenisul dintr-un singur unghi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  28 Octombrie 2020, 11:08

machiajul face 60%. Am vazut-o 'live', de la cativa metri de terenul de antrenament. Nu e mare scula, o fata frumoasa, dar no big deal

ctbilu
ctbilu  •  28 Octombrie 2020, 07:46

Mare Slam ? Eu cred ca poate mai mult ... poate reusi Golden Slam adica poate trece prin pat pe la : Wawrinka, Dimitrov, Kyrgios, Kokkinakis... toti in acelasi an :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează