SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

De ce crede Patrick Mouratoglou că Serena Williams va domina circuitul după pauză: „Doar oamenii ăștia pot reuși”

Patrick Mouratoglou și Serena Williams
Patrick Mouratoglou și Serena Williams

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 20:21

Antrenorul Patrick Mouratoglou crede că americanca Williams (38 de ani, 9 WTA) va fi în formă maximă la revenirea după pauza provocată de coronavirus.

Serena Williams nu a renunțat la visul de a deveni cea mai titrată jucătoare din istoria turneelor de Grand Slam. Americanca este la un singur triumf de Margaret Court, câștigătoare a 24 de titluri. Mouratoglou mizează pe reușita elevei sale. 

„În primul rând, perioada asta chiar a fost bună pentru Serena. A avut timp să se odihnească, chiar avea nevoie de asta. În al doilea rând, motivația nu a scăzut. E în continuare la fel de decisă ca înainte, vrea în continuare să câștige trofee de Mare Șlem”, a declarat Mouratoglou. 

Avantaj pentru jucătorii experimentați

Mouratoglou susține că jucătorii experimentați, cei de nivelul Sereni Williams, al lui Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic, vor avea un avantaj asupra adversarilor după reluare: „Pentru cineva de nivelul nu se schimbă mare lucru. Jocul nu le e afectat, au experiență. Avem un exemplu clar. Roger Federer a venit dintr-o pauză de 6 luni, accidentat, și a câștigat un turneu de Mare Șlem imediat, în 2017. Așadar, doar oamenii ăștia pot reuși așa ceva. Serena e bine!”.

VIDEO / Alexandra Cadanțu, amintiri din vestiare: „După ce am vazut-o pe Serena Williams dezbrăcată, am rămas șocată timp de o săptămână”

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep, reticentă față de US Open: „E o decizie extrem de personală” » Darren Cahill crede că protocolul nu va funcționa pentru sportiva sa

Roger Federer nu va mai juca până în 2021! A suferit a doua operație la genunchiul piciorului drept » Mesaj pentru fani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
4patraulea
4patraulea  •  12 Iunie 2020, 10:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează