SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Declarația serii după eșecul la limită al României în fața Cehiei: "Este o înfrîngere cît o victorie!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 20:13

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, le felicită pe fetele din echipa României de Fed Cup și anunță motivul pentru care Monica Niculescu n-a putut intra în meciul de dublu. 

"Este o înfrîngere cît o victorie. Am jucat un tenis de clasă. Halep a prins o zi foarte bună. Acest meci cu Kvitova poate fi văzut oricînd într-o finală de Grand Slam.

Monica a fost ca întotdeauna, a jucat cu inima, dar Pliskova nu a putut fi învinsă. Monica avea dureri de umăr, de asta nu a mai intrat la dublu.

A fost înlocuită cu Andreea Mitu, dar nu e specialitatea ei proba de dublu. Publicul a fost extraordinar. Nu cred că arbitrul a întrerupt de 2-3 ori meciurile în 14 ore de tenis.

Vom aștepta tragerea la sorți de joi și vom vedea dacă jucăm acasă sau în deplasare. Ne batem să rămînem în grupa de elită, între cele mai bune 8 echipe", a zis George Cosac la Dolce. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (36)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  08 Februarie 2016, 15:39

stati calmi....o sa castigam in Aprilie daca vom avea echipa completa si 100% apta de joc....asta a fost....e bine ca Romania a ajuns pana aici ...Rusia a pierdut acasa cu toate stelele ei ....olandezele din afara top 100 le-au batut pe rusoaice de le-a spart la Moscova ....:)....asa cum am mai spus ...nu m-as baza niciodata pe Halep 100%....e inconstanta de atatia ani....exact cand trebuie sa castige ..PIERDE...cand nu intereseaza rezultatul castiga la pas....

854605894625108
Silviu Apostol  •  08 Februarie 2016, 13:14

Cat de prost sa fii sa faci o asemenea declaratie ? O infrangere este o INFRANGERE !

merace
merace  •  08 Februarie 2016, 07:21

Dl.Cosac are dreptate. Romania nu a mai ajuns in sferturile Fed Cup din 1981, si nu am auzit sa fi urcat vreodata in semifinale. Poate acum am fost cel mai aproape de semifinale, dar echipa e tanara si pe viitor putem spera ca va reusi si asta. Cehia a castigat Fed Cup de 4 ori in ultimii 5 ani, si un 2-3 muncit cu ea (la seturi a fost egalitate!) valoreaza cat o victorie. Altfel, ce sa mai zica Rusia, care a pierdut scurt meciul cu Olanda, dupa un sec 0-3 la simplu, desi o avea pe lista pe Sharapova care nu a binevoit sa joace...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează