SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Dedicaţie în lacrimi » Murray a plîns după ce s-a impus în finala de la Brisbane

Murray e cu gîndul la prietenul său bolnav de leucemie.
Murray e cu gîndul la prietenul său bolnav de leucemie.

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 21:56

Andy Murray s-a impus în finala de la Brisbane, dar a plîns. A făcut-o gîndindu-se la prietenul său Ross Hutchins, care a fost diagnosticat cu leucemie.

Andy Murray a început anul foarte bine. A cîştigat cel de-al 25-lea titlu al carierei, la Brisbane. El l-a învins în finală pe bulgarul Grigor Dimitrov (21 de ani), supranumit "Micul Federer", cu 7-6 (0), 6-4.

Nimic neobişnuit pînă aici. Numărul trei mondial i-a surprins pe spectatorii de pe Pat Rafter Arena atunci cînd a început să plîngă, chiar în momentul în care a primit trofeul. "Vreau să dedic această victorie unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E acasă şi se uită la televizor şi vreau să-i spun că va trece peste toate problemele", a spus Andy.

Întrebat la conferinţa de presă despre ce e vorba, Andy nu a vrut să dea mai multe detalii, spunînd că e vorba despre un prieten bolnav. Mai tîrziu, misterul a fost elucidat. Ross Hutchins şi el jucător de tenis şi bun prieten al lui Murray a dezvaluit pe Twitter că suferă de leucemie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2013, 10:05

Murray un mare caracter ...

plischi
plischi  •  07 Ianuarie 2013, 07:59

de ce este necesar sa se pomeneasca aceste lucruri in mod public?! pentru interpretari? din dispretz fatza de intimitatea fiecaruia dintre noi?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close