SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Destăinuirea Simonei Halep: "Vă spun o poveste pe care nu am mai zis-o până acum"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 18:44

Simona Halep (26 de ani) și Ion Țiriac (78 de ani) sunt foarte apropiați, omul de afaceri oferindu-i de fiecare dată sfaturi valoroase liderului WTA.

Cea mai bună jucătoare din lume s-a destăinuit în cadrul unui interviu pentru revista Elle și a dezvăluit că Ion Țiriac e omul care a inspirat-o în carieră.

"Mi-a plăcut mereu să admir şi să fiu inspirată de români. Vă spun o mică poveste, pe care nu am mai zis-o până acum. Când eram junioară, mă gândeam şi spuneam că o să consider că sunt o jucătoare bună de tenis atunci când domnul Ţiriac va veni personal şi se va uita special la un meci al meu.

Acest lucru s-a şi întâmplat în urmă cu câţiva ani şi pot spune că asta mi-a dat o mare încredere că pot ajunge la cel mai înalt nivel în tenis", a spus Halep pentru sursa citată.

Pentru Simona Halep urmează acum turneul de la Madrid, patronat chiar de Ion Țiriac. Competiția se va desfășura în perioada 5-12 mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
103600713812847
Dan Mihai  •  30 Aprilie 2018, 09:07

tusea si junghiul...doua greșeli alei creației divine doua *** un mafiot *** si o arătare cu cap ca dovleacul si nasul ca gogoșarul caprareasa *** plina de aere si talente daca asta moare mâine dau de băut la tot blocu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  29 Aprilie 2018, 20:57

Care din cei doi din poza e Halep?

baruch
baruch  •  29 Aprilie 2018, 19:55

o supernationalista (ca toti aromanii care, vorba lui tutea, "sunt 200% romani") o spun cu oarecare admiratie, ptr ca eu mi-s evreu ateu, deci ar trebui sa trag in astia (mai ales ca in miscarea "aceea" erau extrem de bine reprezentati) din toate puterile. insa iubesc romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează