SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Dezvăluire șocantă despre Serena Williams: "A fost la un pas de moarte, era foarte slăbită"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 16:57

Antreprenorul american Alexis Ohanian (35 de ani), soțul Serenei Williams (36 de ani), a vorbit în presa din Anglia despre relația cu jucătoarea americană și momentele dificile trăite de aceasta imediat după ce a născut.

"Eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar, uitându-mă la soția mea, îmi dau seama că m-am înșelat. Văd la ce presiune este supusă și se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel.

Este în stare să se trezească în zori să se antreneze sau să lucreze duminica la linia ei de haine. Niciodată nu i-am reproșat, niciodată nu ne-am certat din acestă cauză, pentru că amândoi vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem.

Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Așa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puțin de un an în urmă și văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal", a declarat Alexis Ohanian, conform The Times.

Serena Williams s-a calificat în optimile turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, urmând să o înfrunte pe Evgeniya Rodina luni pentru un loc în sferturi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  08 Iulie 2018, 22:42

Da, așa e, Serena e din ce în ce mai slăbită. De aceea și refuză testele antidoping, nu mai are putere ! Sper să nu se lase până nu i se demonstrează dlăbiciunea !

mosvasile
mosvasile  •  08 Iulie 2018, 21:10

Serena a avut probleme mari cu sanatatea in anul 2014, cand era suspecta ca are nu stiu ce sindrom !Ceace vedeam cu totii, era ca avea momente cand ramanea fara putere pe teren, cand nu o mai tineau picioarele!Se pare ca si-a revenit!

rocky2
rocky2  •  08 Iulie 2018, 19:27

Mdea! Doar ce te uiti la Serena si-ti dai seama ce slabita e!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează